Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Simon Olsen stopper som assistent

Simon_Olsen.png
15-04-2019

For den unge viborgenser venter der nye udfordringer fra den kommende sæson.

Skive fH har en tradition for at sende trænere videre til spændende klubber, og den unge nylige far er også et interessant trænernavn i det jyske. Ved siden af virket i Skive fH, er han ligeledes kredstræner i Jydsk Håndbold Forbund, kreds 2.

”Jeg er mega taknemmelig for min tid i Skive fH, og årene har været med til at modne mig som træner og menneske. Der er mange gode folk at sparre med som ung træner i Skive fH, og så var det også her jeg for alvor blev introduceret til at blive seniortræner”, forklarer Simon Olsen selv, der inden tiden i Skive var i SIK Håndbold, Viborg.

Fra Skive fH’s side er der lutter roser til den 25-årige viborgenser.

”Simon har virkelig vist sit værd som assistenttræner, og han falder godt i tråd med de øvrige unge trænere vi har sendt til andre ambitiøse klubber. Vi har en masse ros til Simons væremåde, og han har gennem begge år omkring førsteholdet været særdeles vellidt”, beretter Skive fH direktør, Peter Andersen.

Fremtiden for Simon Olsen er endnu ikke udmeldt, men det bliver et spændende spring i karrieren for ham, og Skive fH ønsker ham alt det bedste. Der arbejdes intenst på at finde en kompetent afløser, og vi melder ud snarest der er nyheder på den front.

For yderligere kommentarer: Direktør Peter Andersen – tlf. 50 55 95 00