Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Skæbnekamp venter i Tønder

Broel_fra_Mads_Oeris.jpg
22-04-2017

Foto: BenjaminChristensenFoto.dk

Ovenpå torsdagens utvivlsomme skuffelse i hjemmekampen mod TM Tønder, så er det tid til at se fremad. Normalt vil man sige der skulle være tid til at skuffelsen skulle bundfalde sig, men i vores situation skal der med det samme ses fremad. I morgen, 68 timer senere, skal det afgørende slag stå på udebane, hvor den tredje og ultimativ sidste kamp i sæsonen skal spilles. Stregerne er ridset skarpt op - Vinderen rykker i ligaen, mens taberen må tage et år i 1. division.

Søndag venter en kamp man SKAL glæde sig til i vores position. Efter 2 brag der har resulteret i udesejre, så skal hattricket gerne findes frem. Det kræver en præstation udover det sædvanlige, men Skive-truppen kommer til Tønder med ret ryg.

”Vi har haft et stykke mentalt arbejde at gøre, for folk var naturligvis skuffet over vi ikke lykkes, og vi ikke kunne vinde hjemmekampen som den forløb. Foran alle de mennesker i hallen med den helt fantastiske opbakning, så havde vi alle en helt unik mulighed for at fejre os på hjemmebane”, fortæller cheftræner Ole Bitsch.

Skuffelsen er dog blevet rystet godt og grundigt ud af kroppen, og glæden er ved at genfinde sig.

”Vi har en rigtig god fornemmelse når vi skal til Tønder, for vi synes egentlig vi har spillet 2 rigtig fine kampe. Det er vi i den overbevisning at kunne gøre igen, og lidt ekstra brænde til bålet, det må være at Tønder også mener de har det bedste hold. Det har vi tænkt os at modbevise foran vores medrejsende fans igen i morgen”, beskriver Ole, som selv har prøvet at spille de store kampe tidligere i hans karriere.

Kigger vi nøgternt på de 2 opgør, så er det ikke meget der har været afgørende for udfaldene.

”Jeg synes selv, vi har en rigtig dygtig og god trup, og det er jeg ovebevist om mine drenge vil gøre alt for at kunne bevise det. Optakten bør være den ekstra motivation, så alle i morgen givet alt hvad de har i kroppen i den match der skal stå i grænselandet. Ikke meget har været udslagsgivende, og jeg har den formodning om vi kan presse citronen lige det ekstra”.

Rent taktisk har Skive også brugt dagens træning i taktiklokalet, imens gårsdagen stod på restitutionstræning. Tønder lykkedes med et par modtræk i slutning af det nylige opgør, og det har der også været kig på.

”Det er klart vi skal have sporret os ind på det 5-1 forsvar de lykkes med, og det er jeg overbevist om Tønder vil bruge igen - specielt hvis de kommer i problemer. Der er vi allesammen enige om det ikke er fordi vi mangler redskaberne, men fokus blev desværre fjernet lidt for meget fra spillet op imod tavlen. Med en ung trup hvor ikke mange har stået i de her kampe før, så kan der gå en klap ned. Omvendt vil jeg sige så længe vi har lært af det, så tror jeg vi kommer rustet og stærkere ud af situationen. I morgen skal der vises mandsmod,” slutter en tændt cheftræner, der forventer at se en flok sultne Skive-spillere indtage Tønder Sports- og Fritidscenter i morgen.