Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Skanderbørg Håndbold er modstanderen i aften

Skive_fh_herrer.jpg
18-12-2013

Skive fH tager denne onsdag aften på udebanetur til Skanderborg Håndbold, hvor gamle holdkammerater såsom Michael Pedersen, Jeppe Krogh og Tim Sørensen venter.

Kampen spilles i den velkendte Morten Børup hal kl. 19.00 og tag endelig afsted mod Skanderborg og giv drengene udebanesupport.

Sidst de to hold tørnede sammen, blev det til en dramatisk fight, som endte med en et målssejr til Skanderborg, som skabte højlydte protester i FREJA Arena.

Som Skanderborgs assistenttræner Nicolej Krickau fortæller på deres hjemmeside: "Kampene mod Skive er altid super grimme" og det kan det godt gå hen at blive igen.

Skive vs. Skanderborg er et opgør som både handler om point, men også stolthed og ære. Der vil uden tvivl blive kæmpet til sidste fløjt fra begge hold.

Skanderborg har fået masser af point på kontoen i år, i kampe mod hold som KIF Kolding København og Team Tvis Holstebro og holdet ligger lige nu med 18 point for 16 kampe. Skive fHs ligahold har stadig kun sine 2 point fra kampen mod TMS Ringsted, at bryste sig af. Til trods for et godt forsvar, har Skive drengene altså ikke været i stand til, at skabe flere point sammen.

Også i Skanderborg har de lagt mærke til det velfungerende forsvar, som Skive mandskabet lige nu har stor succes med og det er også her der igen skal arbejdes. Kommer forsvaret til at fungere, som det har gjort i foregående kampe og der samtidig kommer mere præcision i angrebet, så må de to point da snart tikke ind på kontoen.

Skive fH