Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Skive drengene på langtur

2014-03-26_104221-1.jpg
26-03-2014

Skive fHs ligaherrer er taget på bustur og denne er en lang en af slagsen!

Drengene spiller nemlig i aften kl. 19.30 endnu en af de vigtige kampe i kvalifikationsspillet, om at sikre sig endnu en sæson i Danmarks bedste række. Busturen går helt til Maribo, hvor det stærke 1. Divisionshold Team Sydhavsøerne venter. Hjemmeholdet overraskede allerede i første runde, ved at slå Mors-Thy hjemme og derfor skal Skive drengene altså ikke forvente, at der bliver delt gaver ud i Maribo.

Skive fH er stadig uden point i nedspillet og derfor er det mere end almindelig vigtigt, at drengene kommer hjem til Skive med point på kontoen. Får Skive holdet de to point, rykker de op på 3. pladsen, da et ligahold altid vil være højere rangeret end et 1. Divisionshold, når de to hold er lige på point.

Det er muligt at følge kampen via liveopdateringer via dette link: http://sportssiden.dk/index.php/handbold-blog/3493-live-tso-skivefh

Derudover vil Skive fHs Facebookside også løbende blive opdateret med stillinger. Se link her: www.facebook.com/skivefh

Husk også at Skives ligaherrer har endnu en vigtig kamp på søndag, når vi i FREJA Arena tager imod Mors-Thy kl. 19.00. Billetter kan købes her via hjemmesiden.