Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Skive fH ansætter ungdomskoordinator

Skive_fH_logo_600_600.png
02-08-2016

Vi satser på ungdommen.

 

Med virkning fra d. 1/8  har Skive fH ansat  Anders Fredsgaard  som ungdomskoordinator i klubben. Dette har flere årsager, men først og fremmest kan vi i dagligdagen mangle det ekstra der skal til for at kunne hjælpe og vejlede ungdomsspillere og trænere i klubben.

 

Anders vil i den kommende tid selv melde ud omkring de områder han i første omgang vil have fokus på, men da han pt. er tilknyttet U 20 landsholdet bliver første arbejdsdag i Skive fH mandag d. 8. august.

 

Anders Fredsgaard glæder sig til at starte op i klubben og siger selv:

“Jeg tænker, at jeg vil starte tidligt med at kigge på muligheder for at etablere et tilbud som erstatning for sportscollege med ekstratræning for de interesserede.

 

Derudover tænker jeg, at arbejdet med at optimere træningstilbuddene i bade Resen og Egeris afdelingen skal sættes igang, bl.a. via sparring med trænere og tilbud om samtræning/inspirationstræning for spillere og trænere med forventet opstart efter efterårsferien. 

 

Jeg håber også at kunne bidrage med mine erfaringer som ansat 5 år i Kolding og 1 år i Mors-Thy i forhold til at lave et eftersyn på arbejdsgangene i administration og omkring kampene, og stille spørgsmål og komme med inspiration til hvordan opgaverne løses.”

 

I Skive fH glæder vi os til at få ny inspiration og med en kommende hal 3 på tegnebrædtet kan vi være mere proaktive i forhold til vores håndboldtilbud til børn og unge i Skive.