Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Skive fH har ansat ny direktør

Peter400.png
06-12-2014

Skive fH har ansat ny direktør

Skive fH har nu fået sat navn på hvem der skal tage plads i direktørstolen efter Henrik Buur, som sagde op med udgangen af oktober.
 
Klubben har ansat Peter Andersen, som tiltræder stillingen pr. 1. februar 2015. Peter Andersen er en velkendt skikkelse i den lokale idrætsverden samt i det lokale erhvervsliv. Peter Andersen har sidst været sportschef i Stoholm Håndbold ved siden af sit faste arbejde.

Civilt har Peter de sidste 12 år været skoleleder i Thisted kommune og har sideløbende været selvstændig med et eventfirma, som han solgte for et par år siden, men
han er nu klar til at skifte spor.
 
Jobbet i Skive fH er rigtig spændende og klubben er vel nok landets største håndboldklub med både bredde og elitehold så klubben råder over et kæmpemæssigt potentiale i mange sammenhænge. Jeg glæder mig til at fortsætte den gode udvikling, som klubben har været igennem de sidste år og vil komme med en masse nye ideer, som ved fælles hjælp fra trænere, spillere, ledere, udvalg og forældre kan løfte Skive fH endnu en tand op. Jeg har gennem mine mange år som skoleleder, selvstændig og ikke mindst som sportschef i Stoholm Håndbold arbejdet rigtig meget med frivillige og ved hvilken forskel de kan være med til at gøre og jeg ved, at der allerede er rigtig mange aktive frivillige i Skive fH. som er med til at gøre en kæmpeforskel. Jeg har i øvrigt i mange år spillet på Skive fH´s ”Palermo” hold, som er et lukket hold for gamle håndboldtosser som mig, udtaler Peter Andersen.
 
Jeg vil komme med en masse energi, begejstring og vilje, således vi får løst de opgaver der ligger lige for, men bestemt også de langsigtede og kan ikke vente med at komme i gang, siger Peter Andersen, som privat er gift med Louise og har bopæl i Stoholm.
 
Ansættelsen glæder formand Mogens Garder;
 
Med Peter Andersen som direktør har vi fået en yderst kompetent person og arbejdsom leder med et kæmpestort lokalt kendskab og som også er lokal forankret, idet han har boet i Skive i mere end 12 år. Peter er kendt i både erhvervslivet samt i det frivillige idrætsliv. Han har et stærkt netværk både lokalt men også landsdækkende, som uden tvivl vil komme Skive fH til gode. Hans kompetencer er vidtrækkende og han er pr. definition visionær og tør tænke anderledes. Han kender ligeledes til vigtigheden af samarbejde og en koordineret indsats og vil i den forbindelse kunne bidrage til, at binde klubben endnu mere sammen end den allerede er i dag, siger Mogens Garder.
 
Peter er meget sportsinteresseret og har tidligere været med til at drive Stoholm håndbold og har derfor allerede en stor erfaring og indsigt i de problemstillinger, udfordringer og ikke mindst de muligheder der ligger i det nye job, tilføjer Mogens Garder.

Henrik Buur fortsætter i bestyrelsen på frivillig basis og vil derfor kunne bistå med viden og erfaringer i mange sammenhænge.
 
Med venlig hilsen

Skive fH´s bestyrelse