Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Skive fH har succesfuld træner-duo på plads

Team_2019-1.jpg
08-05-2019

Skive fH har på damesiden haft en forrygende sæson. Først en oprykning fra serie 1 til jyllandsserien, afsluttende med en oprykning til 3. division, samtidigt med at U18-pigerne sluttede som nr. 2 i 2. division, så en helt igennem godkendt sæson - helt i tråd med målsætningen for det første år.

En satsning fra starten af denne sæson med øget økonomi og indsats, har været en af årsagerne til succesen, men i høj grad også en kompetent trænerduo i skikkelse af cheftræner Bruno Trier Hansen og Francesco Castaldo har påvirket resultaterne både sportsligt og socialt. Derfor er det en stor glæde for klubben, at netop de to kompetente trænere er på plads i det videre arbejde med damerne i Skive for den kommende sæson.

I næste sæson er målet et fortsat stærkt træningsmiljø og et godt fællesskab. Vi arbejder målrettet på flere seniorhold, og vil arbejde på at fastholde et U19 i divisionsrækkerne. Målet på længere sigt er minimum 3 seniorhold og U19, der spiller med i den sjove ende.

 

Sommertræningen starter på mandag
Mandag den 13. maj går sommertræningen i gang. Trænerteamet håber, at både nye og nuværende spillere vil dukke op, og være med i arbejdet frem mod den nye sæson. Der sommertrænes hver mandag og torsdag kl. 17.00-19.00, og alle er velkomne. Man er selvfølgelig også velkommen til at være med nogle gange, for at få oplevelsen af det gode træningsmiljø Skive fH byder på.

 

På billedet ses fra venstre: Dameudvalgsmedlem Allan Kristensen, cheftræner Bruno Trier Hansen, assistenttræner Francesco Castaldo, samt bestyrelsesmedlem og dameudvalgsformand Verner Buch.