Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Skive fH Open 2016

IMG_0922.JPG
10-06-2016

Fredag d. 10.juni løb Skive fH Open af stabelen for første gang efter et længere tilløb. I super vejr blev de 24 hold budt velkommen og efter lidt morgenmad, blev der slået ud fra kl. 9.

Turneringsansvarlig Peter Bak havde lovet en smule forplejning på de 18 huller, men deltagerne blev alligevel overrasket over niveauet, da der blev budt på champagne og kransekage fra Kvickly, Skive, Gin/tonics fra Pedersborg Vin og en lille lækker tapas med lokale råvarer fra Restaurant Strandtangen.

Præmien alle gik efter, var selvfølgelig den nyindsatte vandrepokal for den samlede sejr, men hovedbonusgevinsten var også den Toyota, der i samarbejde med Fritz Dahl Biler var præmien hvis man kunne lave en hole in one på hul 3 - det lykkedes ikke for nogen af deltagerne...

Ellers havde Skive Folkeblad,Jyske Bank, GR Biler, Pedersborg VIn,Annexet, Kvickly, Restaurant Strandtangen og Dalsgaard Freelance også lavet præmier på forskellige huller, så der var gode muligheder for at hjemtage gevinster efter dagens dyst.

Skive fH Open blev en succes, og vi takker hermed alle vore samarbejdspartnere for hjælpen, tak for samarbejdet med Skive Golfklub og til sidst en stor tak til Skive fH's hovedsponsor Spar Nord, der igen idag bakkede op om Skive fH.

Vinderne af turneringen blev:

1: Jyske Bank

2: Kilde A/S

3: My Soul

4. Oddense Tømrerfirma A/S

Stor tak til alle deltagerne, til Simon Jensen og Peter Bak for planlægningen, de frivillige med hjælpen på de forskellige stationer  og til de større magter for godt vejr :-)

 

Billeder fra dagen er samlet på vores Facebook side: