Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Skive fH OPEN 2018 i strålende vejr

Vindere_af_Skive_fH_open_2018-1.png
  • Vindere_af_Skive_fH_open_2018-1.png
  • IMG_1195.jpeg
  • IMG_1181.jpeg
10-06-2018

Fredag d. 8. juni afviklede Skive forenede Håndboldklubber i samarbejde med hovedsponsoren Spar Nord årets golfturnering Skive fH OPEN 2018 på Skive Golfklubs super fine 18-hullers bane.

26 hold, svarende til 52 spillere, stillede til start på en helt igennem fantastisk golfdag med blå himmel, sol og ingen vind. Så undskyldninger var der ingen af, da samtlige spillere stod klar til samlet gunstart kl. 9.00.

Skive fH OPEN 2018 er en turnering der afvikles som en 2-mands holdturnering, hvor det hold der kommer ind med flest point vinder.

Derudover er der på samtlige 18 huller præmier for enten tættest på hullet, længste drive, eller hvis man har lavet 3 point eller flere.

Præmierne variere fra hul til hul, men kan man lavet det ultimative slag – hole in one på hul 3, så kunne man kører hjem i en spritny Toyota fra Toyota – STS Biler i Skive. Dette lykkedes desværre ikke for spillerne i år, så den blev kørt tilbage til salgslokalerne.

Af andre præmier kan nævnes en Mountain bike fra NK Cykler i Vinderup, samt diverse kulinariske gaver.

Undervejs på de 18 huller var der indlagt 3 afslappende stop, hvor spillerne kunne nyde diverse desserter med portvin fra TKC Mad, gin/tonic fra Pedersborg Vin, samt tapasfad med oste, skinke og brød samt rosévin fra Restaurant Strandtangen.

Efter de 18 huller gik alle spillerne ind til en lækker frokost og præmieoverrækkelse. Her blev spændingen om hvem der skal have den eftertragtede vinder vandrepokal stående det næste år tid udløst.

 

De 3 bedste hold var følgende:

 

Nummer 3 – Skive Folkeblad (Peter Ellebæk & Bo Østergaard) 43 point

Nummer 2 – Spar Nord 1 (Ole Henrik Pedersen & Poul Henning Kristiansen) 44 point

Nummer 1 – Restaurant Strandtangen (Halldor Asmussen & Henning Hjørnholm) 47 point

 

Så kommer I forbi Restaurant Strandtangen indenfor det næste år, så kan man med garanti se pokalen står fremme.