Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Skive fH vs. Bjerringbro-Silkeborg

_V0Q9261.jpg
13-02-2014

Kl. 20.00 i morgen fredag, bliver der endnu engang fløjtet op til håndboldliga kamp i FREJA Arena. Det er Skive fHs ligaherrer som skal i kamp mod det landsholdsspækkede Bjerringbro-Silkeborg mandskab.

Skibonitterne er ikke kommet for heldigt fra start her efter julepausen og de tre spillede kampe efter pausen, har ikke kastet et eneste point af sig. Især kampen mod Mors Thy i sidste uge, skal rystes af og drengene trænger til at vise, at de virkelig hører til i håndboldligaen.

Modstanderne fra Bjerringbro-Silkeborg har ligesom Skive fH mandskabet også været meget svingende, hvilket ses på et kig i tabellen, hvor BSV holdet ligger på en 7. plads med langt til toppen. På trods af at Bjerringbro-Silkeborg er et hold fuld af kvalitet og spillere på det absolutte højeste niveau, har det ikke rigtig lykkedes dem at finde melodien, og det skal Skive fH udnytte.

Det er derfor på hjemmebane, at vi kan overraske mod netop dette hold. Skive forsvaret skal op i et ekstra gear og derudover skal der holdes ekstra fokus på den formstærke Kristian Kjelling på venstre back. Får hjemmeholdet godt fat i forsvaret, kan denne kamp vindes.

Kom og brug valentinsdag på en god gang herrehåndbold i FREJA Arena. Kampen spilles som skrevet kl. 20.00 og dørene åbnes 1 time før kampstart. Det er stadig muligt at købe billetter til kampen via hjemmesiden her og det vil også være muligt at købe billetter direkte ved indgangen på kampdagen.

Skive fH