Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Skive fH2 blander sig i topstriden

Unavngivet.png
14-03-2018

Med en gennemsnitsalder omkring 20 år er der ikke meget rutine hos Skive fH’s andethold, men siden årsskiftet mellem 2017 og -18 har resultaterne kun peget en vej for de talentfulde ungseniorer.

7 sejre i 8 kampe har spillet Skive fH 2 op på en aktuel tredjeplads i 3. division - pulje 1, senest med en 13-måls sejr hjemme over Randers KFUM tirsdag aften, og nu kan andetholdet selv afgøre om de næste sæson rykker op i landets tredjebedste række. Bare ét point er der op til nummer 1 og 2. 

Kun tre kampe resterer i jagten på den direkte oprykningsplads, og hvilke tre af slagsen. Kan holdet formå at vinde alle sikrer de sig førstepladsen, men der bliver kamp til stregen. En andenplads vil betyde kvalifikationskampe til en plads i 2. division, så der er stadig rigtig fine muligheder. Holdet møder følgende modstandere i de sidste 3 kampe af grundspillet:

 

Skive fH 2 – Løgstør HK           lørdag d. 17. marts klokken 16:15 i Hal B, Skive

Vestbjerg IF – Skive fH 2         fredag d. 23. marts klokken 19:30 i Vestbjerghallen

Stoholm IF 2 – Skive fH 2        lørdag d. 7. april klokken 15:30 i Stoholm Fritids- og Kulturcenter – hal 1

 

Sammen med Skive fH udgør de tre modstandere top fire i 3. division, så der er masser af god andetholdsbold i udsigte den næste måneds tid. Tirsdag begejstrede hjemmeholdet publikum med en række lækkerier, og igen lørdag d. 17/3 håber cheftræner Steffen Carstens at se mange tilskuere i hallen.

”Vi tager en kamp af gangen for tiden. Lørdag den 17. marts spiller vi hjemmekamp i Hal B, så forhåbentlig kommer mange i hallen og støtter os i topkampen mod Løgstør HK. Vi spillede 20-20 på udebane imod dem, så på det her tidspunkt handler det også om at stå bedst i indbyrdes opgør. Målet er selvfølgelig vi vil have sejren på vores hjemmebane, men vi får brug for hjælp fra familier, klubfolk og andre gode mennesker fra Skive”, forklarer Steffen Carstens, der som altid til andetholdskampe kan lokke med gratis entré til de forhåbentlig mange der støtter de unge gutter.