Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Skive herrerne videre i pokalen

_V0Q9262.jpg
07-04-2014

Torsdag aften var Skive herrerne et smut forbi Rækkermølle, hvor de to kommende turneringsmodstandere skulle op i duel, om videre deltagelse i Pokalturneringen.

Kampens resultat blev på 18-27 til Skive drengene og det var uden tvivl nogle glade Skive drenge, som efter en meget lang og sej periode med nederlag i kvalifikationsspillet, endelig fik en optur.

Mens Skive herrerne rykker ned i 1. division fra næste sæson, er Rækkermølle holdet oprykkere til 1. division. Kampen kunne derved også ses som en forsmag på næste års turnering, hvor de to hold vil komme til at møde hinanden.

Topscorer i kampen blev Nicklas Bruselius med 5 mål, som efter en lang skadesperiode, endelig er tilbage på banen. Der var masser af spilletid til hele den medbragte trup, og der var stor tilfredshed fra træner Simon Sørensens side.

Simon udtalte sig sådan til Skive Folkeblad efter kampen: "Vi gjorde det godt og koncentreret. Fik alle folk i spil og så også nogle målscorere, vi sjældent har set i ligasammenhæng. Det var en udemærket indsats og det var godt for folk at få frustrationerne ud efter vores oplevelser i kvalspillet"

Pokalturneringen holder nu sommerferie og startes op igen til august.

 

Skive fH