Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Skuffende indsats i København

herre47.jpg
10-11-2014

Bavnehøj Hallen er et svært sted at spille. Det erfarede Mors Thy Håndbold da de kort inden sæsonen tabte en pokalkamp til Ajax. Så vore spillere var advaret inden lørdagens kamp.

Hvad der gik galt er svært at sige, men indsatsen var mere end skuffende i en kamp hvor hjemmeholdet var i føring gennem det meste af kampen, omend vi fik en fornuftig start med føingen id et første kvarter.

Så tog Ajax over, og gik fra 8-8 til 12-8, inden Patrick Sanggaard reducerede til halvlegsstillingen. I anden halvleg fik vi kontakt ved 13-13, og det så rimeligt fornuftigt ud, men så ramlede korthuset. Lynhurtigt gik hjemmeholdet til 19-14, og selv om vi kom på 20-17 var kampen afgjort.

En skuffende indsats af især de "bærende" spillere, og tanker om en placering mellem de tre bedste kan man godt skyde en hvid pil efter pt. Nu gælder det om at få nogle point på kontoen, og så må vi se ved julepausen hvordan stillingen der ud.

Ajax - Skive fH  28-21 (12-9)

Målscorere: AJAX: Kasper Ottesen 9, Michael Riis og Anders Bendtsen 6. SfH: Johnny Landberg 5, Per Ryberg 4, Sonny Landberg 3, Patrick Sanggaard, Mads Øris og Marius Hovde Andersen 2, Mads Johansen, Klaus Bundgaard oh Nickolei Jensen 1.

Udvisninger: AJAX: 2 x 2 min. SfH: 3 x 2 min.

Tilskuere: 242.