Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Skulle have haft to point

herre11.jpg
17-10-2014

Når man er bagud med 26-24 med tre minutter igen, skal man måske være tilfredse med det ene point, men det var svært for de skibonitter der torsdag aften havde taget turen til Farsø, hvor Team Vesthimmerland tog imod.

For bortset fra til sidst - minus en enkelt hjemme føring på 9-8, vard et nemlig Skive fH der var i front, og chancerne for at lukke kampen undervejs var så store - og så mange - at det burde vi have gjort.

Selv om offensiven svigtede her, var den alligevel opløftende, omend ingen af vore fløje kom til afslutning. Det gjorde det jo ikke sværere for TVH, der kunne pakke omkring  midten, og det er i hvert fald en ting der skal rettes til de næste kampe.

Defensiven var til gengæld meget skidt, og vi kan takke målmand Jesper Sørensen, der havde mange fine redninger undervejs. Så nu er kunsten at få begge dele til at fungere.

Roser til Per Ryberg, der spillede den klart bedste kamp siden siftet fra Stoholm, og som scorede vores to sidste mål.

 

Team Vesthimmerland - Skive fH 26-26 (14-16)

Målscorere TVH: Gustav Falholdt 7, Søren Henneberg 4. SfH: Marius Hovde Andersen og Mads Øris Nielsen 6, Patrick Sanggaard og Per Ryberg 5, Nickolei Jensen 4 (1).

Udvisninger: TVH: 4 x 2min. SfH. 3 x 2 min.

Tilskuere: 450