Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Spændende august starter sæsonen

Cover_2017-2018.png
25-07-2017

Torsdag i sidste uge bød på en hård VO2 max test, efterfulgt af den klassiske bip test, og hermed kan vi for alvor se frem imod de mange kampe der skal definere det nye håndboldår.

linket kan du danne et overblik over turnerings- og pokalkampe for 1. division herrer. Vi kan ikke frasige at tidspunkterne justeres løbende, men det er et pejlingsmærke vi håber I vil notere i kalenderen. Den foregåense sæson bød på en helt utrolig opbakning på hjemme- og udebane, så lad bare de minder danne grobund for endnu en stor sæson på og udenfor banen.

Vi kommer til at se en 1. division der på spændingskurven overgår dramaerne fra den forgangne sæson.

Forude venter 2 drabelige lokalbrag imod oprykkerne fra Stoholm, og en bredere top bestående af hold som Randers HH, TMS Ringsted, Team Sydhavsøerne og Lemvig blandt andre – det ser sprængfarligt ud allerede inden første skud er høvlet afsted, men det bliver ikke Skive-trøjen der skal tørres gulv med!

Vi starter ud med det første gældende opgør imod sidste sæsons nummer fire fra Ribe/Esbjerg HH, hvor begge mandskaber har spillet sig i blandt de sidste 16 hold i dette års pokalturnering – også kendt som Santander Cup. For at stå skarpest spilles 6 træningskampe i de første 3 uger af august måned. Her vil du kunne se de nye ansigter vi har budt velkommen, samt gengangere fra sidste sæson. Kom endelig ud i hallerne – det er gratis!

4. august klokken 19:45 møder gutterne HK Malmø fra den bedste svenske række. Kampen spilles i træningshallen (hal 2) ved siden af Vibocold Arena (Viborg Stadionhal).

7. august klokken 18:30 får vi besøg af svenske IK Sävehof i Freja Arena.

10. august klokken 16:45 får vi besøg af ligamandskabet fra Mors/Thy Håndbold i Hal B til 3 x 20 minutters håndbold og samtræning.

Fra den 17. august gælder det Spar Nord Bank Cup. Dette er en træningsturnering imellem følgende hold: Lemvig-Thyborøn Håndbold, Skanderborg Håndbold, Ribe/Esbjerg HH, Skjern Håndbold, Aarhus Håndbold, Skive FH, Nordsjælland Håndbold og TM Tønder.

Skive møder i kvartfinalen Ribe/Esbjerg HH (fundet ved lodtrækning), og denne kamp bliver spillet i Haverslev Hallen (Strandvejen 21, 9610 Nørager) torsdag den 17. august klokken 19:00.  Hvem vi herefter møder afhænger af udfaldene i de forskellige opgør, men én ting er sikkert; Skive fH spiller både lørdag og søndag (placeringskampe eller slutspil/ finaler), og søndagens kampe spilles alle i Skjern Bank Arena.

Vi håber at det er blevet til mange krydser i kalenderen allerede nu, og vil du læse mere om Spar Nord Bank Cup 2017 og weekendprogrammet for uge 33, kan du besøge deres hjemmeside her.

De bedste sommerhilsner fra Skive fH – Vi ser frem til mange nye minder i Freja Arena!