Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Spændende kamp i vente på lørdag

Simon_Soerensen.jpg
25-11-2015

Efter den flotte sejr i Aalborg venter en ny svær opgave på lørdag, når Skanderborg Håndbold kommer på besøg, Østjyderne har haft en flot sæson - ligger med 11 point - og jagter en slutspilsplads.

Vi har haft en lille snak med cheftræner Simon Sørensen.

- Der har selvfølgelighed været tilfredshed også hos spillerne efter den fine sejr i Aalborg, men alle er klar over at der igen skal ydes optimalt for at beholde pointene i Skive.

- Jeg syntes Skanderborg har gjort det fremragende, og vi skal virkelig oppe os for at få sejren. Vi kender jo de fleste af Skanderborg spillerne, bl.a. de tidligere Skive fH-spillere Tim Sørensen og Kristoffer Laursen, og ved at de kommer med en masse fart og gejst, siger Simon Sørensen.

- Vi har igen Søren Trads til rådighed efter sygdom forhindrede ham i at spille mod Aalborg, og så var Johnny Landberg med i går for andetholdet og viste at han også er ved at være der igen. Patrcik Sanggaard har trænet med nogle gange nu, og jeg tror også at han spille. Med hensyn til Andreas Toudahl er det mere tvivlsomt. Skulle kampen spilles i  dag onsdag, så tror jeg ikke han kunne spille. Men der er tre dage endnu, så vi håber på at Andreas kan bidrage på et eller andet niveau, slutter Simon Sørensen.

Kampen spilles i FREJA Arena lørdag klokken 19,00.

Køb billetter via hjemmesiden.