Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Spinningevent efter Skive-Odense

Daekkeserviet.jpg
05-04-2019

Efter lørdagens hjemmekamp mod HC Odense afholder Skive fH det årlige spinningevent, og i den forbindelse har vi også en række sponsorer der fortjener et stort skulderklap for at bakke op om begivenheden!

Modsat de tidligere år kommer spinningeventet til at løbe af staben sideløbende med den store afslutningsfest i Skive fH, hvor der vil være frivillige, seniorspillere, trænere, bestyrelsen og sponsorer i en stor forsamling. Forhåbentlig er der bagt op til et brag af en fest!

Ikke kun sponsorerne skal selvfølgelig forkæles, for på banen har både spillere og trænere gennem de sidste mange måneder gjort en kæmpe indsats, mens vi heller ikke kunne holde hjulene kørende uden de mange frivillige kræfter, der lægger hårdt flid i enhver arbejdsopgave til gavn for klubben.

Vi vil selvfølgelig gerne byde hele Skive til en afsluttende håndboldfest, og i den forbindelse er der gratis entré til håndboldkampen. Der er kampstart klokken 16:00 i Interfjord Arena, og med en sejr har Skive-holdet muligheden for at slutte nummer fire, samt spille modstanderen fra Fyn direkte til nedrykning.

Vi håber at se mange i hallen, så vi i fællesskab kan lave en god kulisse om kampen.

På vegne af bestyrelsen

Jonas Fangel, bestyrelsesmedlem og kommunikationsansvarlig i Skive fH