Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Stadig maksimalt udbytte!

1.jpg
26-10-2016

Her til aften kom midterholdet fra Frederikshavn FI til Freja Arena, hvor de skulle forsøge at drille 1. divisionsherrerne fra Skive fH i egen hule.

Efter en hård opstart imod Nordsjælland, Ajax København og Nyborg havde frederikshavnerne fundet taktstokken med pointudbytte i de foregående 3 kampe mod HIK, TMS Ringsted og Team Sydhavsøerne. Derfor var det mentale spil med at være 100 % til stede særdeles vigtigt.

I starten af første halvleg var det også to jævnbyrdige hold, og udeholdet fortsatte med det momentum de har opbygget de seneste par uge. På højre back kunne Mathias Bitsch dog vise fin gennembrudsstyrke på ydersiden til 6-5 efter 10 minutters spil, men antallet af tekniske fejl var for højt.

Udeholdet straffede fejlene, men 3 scoringer på stribe fra Skive sendte igen hjemmeholdet i front med 9-8, hvilket straks fik Frederikshavn-træner Thomas Rømer til at reagere med en timeout. Udeholdet viste sig stærkest de resterende 12 minutter, hvilket betød de kunne gå i omklædningsrummet foran 13-14.

Anden halvleg blev en tæt affære hvor ingen af holdene formåede at stikke af. Oppe med 19-17 fik frederikshavnerne straffekast, og det benyttede Skive til at forsøge sig med Jakob Weinrich på kassen. Med redningen havde Skive mulighed for ar spille sig på 20-17, men igen manglede den sidste skarphed, og i stedet kunne Sebastian Andersen spille FFI på 19-18. Et godt bilede på kampen, hvor mulighederne for at udbygge føringen var der, men ikke blev grebet.

En sejr er to point, så selvom at det blev til sæsonens hidtil dårligste kamp, så tæller pointene lige så meget.  

På søndag spiller drengene igen, og denne gang bliver holdet uden tvivl matchet maksimalt. 1. divisions to mandskaber med fuldt pointudbytte fra Nordsjælland Håndbold og Skive fH krydser klinger i Helsinge Hallen klokken 16:00. Står du og skal en weekendtur over sundet, så er der bagt op til et brag af en kamp!

 

Skive fH – FFI Frederikshavn 24-23 (13-14)

Målscorere SfH: Andreas Toudahl 8 (4), Daniel Guldsmed 4, Dennis Albæk 3, Mathias Bitsch 2, Nikolaj Søndergaard 2, Mads Øris 1, Tobias Rasmussen 1, Patrick Sanggaard 1, Nicolai Nørager 1, Jeppe Hansen 1

FFI Frederikshavn topscorer: Sebastian Andersen 8

Udvisninger: SfH: 4 x 2 min. FFI: 3 x 2 min.
Rødt kort:

Tilskuere: 638