Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Status på Spar Nord Bank Cup

image.jpeg
28-08-2016

En helt igennem god træningsturnering har givet mange svar før turneringsstarten.

Allerede ved tilmeldingen til Spar Nord Bank Cup blev spørgsmålet stillet: " Har I det niveau der skal til for at passe ind i turneringen?" Svaret er hermed givet - Ja, det har vi.

Med en indledende kamp torsdag i Sørvad mod vinderne af grundspillet i sidste sæson TTH Holstebro så det umiddelbart ikke ud til at vi skulle spille A slutspil i weekenden, men efter en imponerende og fightende indsats, endte kampen uafgjort og vi vandt den efterfølgende straffekastkonkurrence.

Det betød semifinale lørdag mod Skanderborg Håndbold, en kamp hvor vi stort set spillede lige op med dem, men omvendt også lod lette mål gå ind når vi tog målmanden ud og eksperimenterede med 7 mod 6 spillet samt ved egne to minutters udvisninger. Samlet et nederlag i semifinalen og søndag ventede kampen om 3.pladsen mod Århus Håndbold.

Et gensyn med vores tidligere cheftræner der nu er i Århus blev lykkeligt - for os.

Efter at have ført 7-1 efter 9 minutter kom Århus stille og roligt tilbage i kampen. Dette skyldes også at vi, igen idag, spillede med hele vores bænk og alle fik spilletid så Ole Bitsch kan begynde at samle de rigtige konstellationer når turneringen starter. 

Århus trak lidt fra i 2. halvleg og førte på et tidspunkt med 3, men kendetegnende for truppen er at man ikke tager afslappet på tingene, før sidste fløjt har lydt. Anført af Mads Øris Nielsen og med en velspillende Jacob Weinreich i målet kæmpede vi os tilbage og vandt endeligt 30-27.

Bevares, det var en træningsturnering, men vi var stadig det eneste hold fra 1.division og slutter på en samlet 3.plads - og under hensyntagen til at alle hold eksperimenterede med opstillingerne, incl. os selv, må vi konstatere at vi er ved at være klar til sæsonstart. Også pokalkampen mod Kolding København ser vi frem til med glæde - vi har holdet klart.

 

Målscorere for Skive fH

Mads Øris Nielsen 8, Daniel Guldsmed 4, Andreas Toudahl 3, Tobias Rasmussen 3, Andreas Bertelsen 3, Jeppe Kjærulff 3, Dennis Albæk 2, Nicolaj Nørager 1, Patrick Sanggaard 1, Jacob Lauridsen 1, Mads Johansen 1.