Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Stensikkert videre i pokalen

Ole_Bitsch_-_mange_tilskuere.JPG
28-02-2017

I Håruphallen skulle Skive fH her til aften leve op til en tårnhøj favoritværdighed. Kunne man oddse på 5. runde af Santander Cuppen, så havde der næppe været meget mere end odds 1,001 på en sejr til 1. divisionsmandskabet fra Skive fH, som klokken 20:00 mødte Todbjerg-Mejlby IF fra midten af 3. division Østjylland 20 kilometer nord for Århus.

Lad os starte fra en ende: Er man til dramatiske sidste-sekunds-afgørelser, så kunne man snildt blive slemt skuffet. Var man derimod til et Skive-mandskab med dirigentstokken i hånden, så burde der være smil at spore. Forskellen på slutstillingen 23-38 afspejler til fulde niveauforskellen imellem et 3. og 1. divisions mandskab, og med lidt mere tryk på volume-knappen, så kunne sejren også være blevet endnu størrere.

Kampens detalje var der dog ikke blå hænder på. Bagspilleren Kenneth Brøgger fra Todbjerg-Mejlby kanonerede et ukoncentreret Skive-forsvar i sænk, da han scorede fra midten efter et opgiverkast. 6 markspillere og en målmand stod alle paralyceret, men alle kunne dog smile anerkendende af situationen. En af de mange charmerende ting ved de here cup-kampe.

Efter kampen var blandingen af et træningspas og pokalkamp indtrykket fra Ole Bitsch.

”Vi får en gratis træningskamp til at træne de ting vi gerne vil arbejde med i kampsituationer, men omvendt bliver rummene i modstanderens forsvar også så meget anderledes end hvad vi oplever til daglig. Det var en rigtig god træning, vigtigst af alt uden overbelastninger eller skader, og så kan drengene med et selvstændigt træningspas i morgen restituere lidt, før vi begynder at bygge op til SUS Nyborg på hjemmebane lørdag”, fortæller cheftræneren.   

 

Stillinger undervejs - min: 10: 1-5,   20: 5-10,   30: 9-20,   40: 12-25,   50: 17-31,   60: 23-38

 

Målscorere for Skive fH:

Daniel Guldsmed 6, Patrick Sanggaard 6, Jeppe Kjærulff 6, Mathias Bitsch 4, Nicolaj Nørager 4, Tobias Rasmussen 3, Andreas Toudahl 3, Dennis Albæk 3, Mads Øris 1, Mads Johansen 1, Nicolai Pugholm 1

Jesper Sørensen: 9 redninger i 1. halvleg

Jacob Weinreich: 9 redninger i 2. halvleg