Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Stillingen som ungdomskoordinator nedlægges

Skive_fH_logo-page-001.jpg
28-03-2017

Stillingen som ungdomskoordinator nedlægges.

Ved sæsonstart 2016/2017 etablerede vi en ny stilling som ungdomskoordinator i administrationen i Skive fH. Formålet med stillingen var at styrke fokus på klubbens ungdomsafdeling, sikre et velfungerende ungdomsudvalg og et tæt samarbejde med klubbens mange frivillige trænere og ledere. Selvom vi på flere områder har flyttet os i den rigtige retning, må vi desværre også konstatere, at vores organisatoriske tiltag ikke har haft den effekt som vi havde håbet på. Efter mange overvejelser har ledelsen og bestyrelsen derfor truffet beslutningen om, at nedlægge stillingen i dets nuværende form. Klubben vil nu bruge de kommende måneder til at afklare, hvordan vi fremadrettet bedst muligt håndterer de mange opgaver omkring ungdomsarbejdet.

Nedlæggelsen af stillingen som ungdomskoordinator betyder at Anders Fredsgaard fratræder sin stilling pr. 30.06.2017. Vi takker Anders for indsatsen og sætter især stor pris på, at vi har fået styrket og struktureret indsatsen omkring Skive Chancen, som udgør en ganske betragtelig del af finansieringen af vores ungdomsarbejde. Herudover er det glædeligt, at vi har fået etableret  fællesspisninger, en DHF håndboldskole for U10 og U12 spillere, og ikke mindst fået struktureret specialtræning for mange af vores ungdomsspillere. Det er noget vi i den grad har fået mange positive tilbagemeldinger på.

Indtil andet aftales fortsætter Anders som frivillig i klubben og som højt værdsat træner for klubbens U-14 pigetrup.

Vi håber på forståelse for beslutningen og takker på forhånd for alles bidrag til at gøre Skive fH til en endnu bedre klub at være medlem af.

Eventuelle spørgsmål eller kommentarer bedes rettet til undertegnede.

Med venlig hilsen

Peter Andersen

Direktør, Skive fH