Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Storfavoritter mod Gentofte/Hellerup-holdet HIK

Kjaerulff_(2).jpg
10-03-2017

Forventningerne er på Skives skuldre, når der lørdag klokken 15:00 fløjtes op i Gentoftehallen. Ligaens aktuelt tredjedårligste mandskab tager imod det tredjebedste, hvis vi vel og mærke kun kigger på den aktuelle stilling.

Med Team Sydhavsøernes sejr over TMS Ringsted i midtugen, så åbner muligheden for at vi kan spille os op på en aktuel andenplads, og det vil være meget kærkomment, før næste hjemmekamp hedder netop Christian Dalmoses drenge fra TMS Ringsted i Freja Arena på fredag 17/3 klokken 20:00. Husk at købe din billet til det afgørende topbrag her.

Imod lørdagens modstander blev det i november måned til en storsejr på hele 35-20, og derfor kommer vi næppe udenom, at de 2 point gerne skal med hjem til Jylland. Formmæssigt er HIK de seneste 2 kampe røget ind i gedigne røvfulde på 28-41 og 36-19 til henholdsvis TMS Ringsted og Team Sydhavsøerne, men 7 ud af HIK's 9 point er hentet på hjemmebane.

Respekten skal være til stede, for i særdeleshed bagkæden hos de hvide fra Hellerup kan uden pres fra Skive-forsvaret gøre i morgen eftermiddag træls for keeperne.

Hos Skive-mandskabet er der i ugens løb blevet brugt en del tid på den mentale forberedelse. Enhver kamp vi står overfor skal tages professionelt, for modsat står et mandskab der har kniven for struben. Vores sæsonmål om oprykningsspil skal lyse ud af øjnene fra første minut, og jo flere point vi "kan spille af blokken", jo flere skridt tager vi imod de drabelige kampe.