Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Svend skifter klub efter sæsonen

55680192_383290408924100_7307307501710475264_n.jpg
Foto: Benjamin Christensen Foto
24-03-2019

Efter sæsonen udløber Skive fH-opholdet for venstre back og playmaker Tobias Svend Rasmussen, der siden ankomsten i sommeren 2016 er gået meget igennem. Tobias vendte styrket tilbage fra et længere skadesforløb, og er af flere beskrevet som klar til en større scene.

”Jeg er blevet en spiller der tror mere på mig selv, og det tænker jeg bærer præg af den tryghed Ole Bitsch har givet mig. Derudover er jeg fysisk kommet i meget bedre form, hvilket vi arbejdede en del med i begyndelsen. I år 2 - 2017/2018-sæsonen - var jeg klar i kulissen til at tage over for Mads Øris Nielsen, men jeg blev ramt af en bitter skulderskade. Det gav mig endnu mere tid til at arbejde med den defensive del, men i særdeleshed med fysikken, hvilket forhåbentlig har kunne fornemmes i mine præstationer”, lyder det fra Tobias Rasmussen.

Netop udviklingen har været stor, og af direktør Peter Andersen beskrives ”Svend” som et mønstereksempel for spillere med visioner.

”Tobias er prototypen på det vi i Skive fH gerne vil stå for. At entrere med unge håbefulde og kvalitetsmæssige gode spillere, give dem ansvar, udvikle dem, og sende dem videre til højere rangerende klubber. Vi anerkender hvor vi pt. er i den danske håndboldfødekæde, og synes lige præcis selv, at vi på den baggrund lykkes ret godt med at skubbe håndboldtalenterne videre. Bedst illustreret i den aktuelle sag, men ligeledes med Jeppe Kjærulffs skifte til Skanderborg, samt Nicolai Nørager og Mathias Bitsch’ skifte til henholdsvis TMS Ringsted og Skanderborg sidste sæson. Vores plan er klar og stringent for de unge talenter: Tillid, spilletid, og et supergodt træningsmiljø skal hjælpe dem videre. Det har vi i Skive fH”, beretter direktør Peter Andersen.

Efter denne sæson har Tobias Rasmussen spillet over 5 år i den danske 1. division, så det er forståeligt en ny udfordring kan friste, selvom en forlængelse med Skive fH også var en mulighed.

”Jeg har bevist mig, og nu føler jeg mig klar til at få en rolle i en større klub. Jeg havde gerne taget steppet op med Skive fH, men i sidste ende kunne vi desværre ikke blive enige om en forlængelse, hvorfor jeg har valgt at søge en ny udfordring. Det kan selvfølgelig stadig lade sig gøre at rykke op, og jeg vil ligesom resten af truppen give mig fuldt ud de resterende kampe i sæsonen, men liga-delen bliver uden mig i denne omgang”, forklarer Tobias Rasmussen.

I Skive fH er der forståelse for valget, selvom der ville have været en trøje klar for den kommende sæson.

” Vi kunne godt have tænkt os at han fortsatte sin udvikling i Skive fH, men har omvendt stor forståelse for at han har udviklet sig meget, at det vil være naturligt at prøve kræfter med håndbold på et højere plan i en anden klub end Skive”, kommer det fra Peter Andersen.