Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

To forstærkninger til herresiden

Skive_fh_herrer.jpg
24-05-2014

Skive fH forstærker sig på fløjene

I bestræbelserne på at sammensætte et slagkraftigt hold, der kan spille med om Top 3-placeringer i 1. division i den kommende sæson, har Skive fH hentet tvillingerne Johnny og Sonny Landberg hos konkurrenterne fra Nordsjælland Håndbold.

Her har tvillingerne, der stammer fra Bjerringbro, været i Nordsjælland i et år, men de har nu begge skrevet to-årige kontrakter med Skive fH, ligesom det er planen at de begge skal bosætte sig i byen.

Johnny Landberg er venstre fløj, mens broderen Sonny huserer på højre fløj og det er planen, at de skal afløse Morten Post og Kris Johansen, der begge stopper på førsteholdet.

”Vi ser meget frem til at komme til Skive, for forhåbentlig at vinde nogle kampe. Det prøvede ingen af os jo sidste år og det ser vi begge frem til, siger Sonny Landberg, der også har noteret sig at Skive fH har formået at holde på profilerne. Det betyder jo at de har ambitioner om at spille med i den sjove ende af rækken, og det er lige noget der passer os. Ligeledes ser vi begge frem til at træne under Simon Sørensen, som vi havde som kredstræner i sin tid. Han er dygtig til unge spillere og vi tror da begge på, at vi kan udvikle os endnu mere” siger Sonny Landberg.

”Det er meningen at vi skal flytte til byen, det er næsten på plads med bolig. Vi er meget glade for at klubben har været os behjælpelig med at skabe kontakten til udlejere der har boliger, men så sandelig også at de forsøger at skabe kontakten til eventuelle læreplads muligheder i byen. Så uddannelses muligheder kombineret med attraktiv håndbold, det er de største årsager til at vi flytter tilbage til Jylland” slutter Sonny Landberg.

Også træner Simon Sørensen ser frem til at få forstærkninger på fløjpladserne, og udtaler:

”Sonny er en spændende ung højrefløj, der kæmper med omkring pladsen på højrefløj i den meget talentfulde 94/95 U-landsholdstrup. Han har igennem den netop overståede sæson vist et rigtig fint niveau for Nordsjælland, hvor især hans store kvaliteter i sine afslutninger fra fløjen har imponeret. Derudover er han med hans gode fysik en dygtig forsvarsspiller, hvor han kan udfylde sin opgave ved at holde sin direkte modstander ude af spillet, hvilket er en vigtig egenskab, da det ofte ses, at fløje har flest kvaliteter i den offensive del af spillet, og dermed ikke formår at spille i plus. Jeg ser ligeledes muligheder i at arbejde med Sonny længere inde i banen i en mere offensiv forsvars udgave” fortæller Simon Sørensen.

 

”Johnny har ikke fået helt så meget spilletid i forrige sæson, som sin bror på den modsatte fløj, men er ligeledes en spændende ung fløj. Johnny er en “moderne” fløj, med en god fysik og en spiller, hvor man kan se at han igennem sin ungdomskarriere, også har gjort sig meget som bagspiller. Det giver nogle spændende muligheder fremadrettet, at have sådan en fløjtype, der både kan afslutte fra fløjen, deltage i spillet indad i banen og udfylde opgaver i f.eks. overgangsspillet. Johnny har derudover vist fine kvaliteter i sit forsvarsspil i den netop overstået sæson, hvor han kan dække ind af i banen både som back, men også i et mere offensivt forsvar.

Begge brødre har en rigtig god indstilling til tingene og giver sig altid maksimalt, hvilket er kvaliteter jeg værdsætter højt. Derudover er det et par vindertyper, som vil gøre alt for at vinde, hver gang de går på banen. Så det bliver spændende at få tilført begge to til truppen, hvor jeg håber vi kan hjælpe dem til at udvikle sig yderligere, da begge har et rigtig spændende og stort potentiale” slutter Simon Sørensen.