Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Topbrag hjemme mod oprykningsfavoritterne

Skive_fh_koege_1_I7Q0118.jpg
Foto: BenjaminChristensenFoto
15-10-2018

Årets største hjemmekamp venter på fredag, hvor oprykningsfavoritterne gæster vores hjemmebane. Ligesom os har fredericianere ambitioner i toppen af rækken, og lige nu adskiller sølle ét point de to hold efter 6 spillerunder, hvor vi indtager fjerdepladsen, og fæstningsbyen sammen med Team Sydhavsøerne har 10 point på anden- og tredjepladsen. To point færre end TM Tønder, der har vundet alle deres kampe – senest i Fredericia søndag aften.

I det sydøstjyske tæller kun førstepladsen og den direkte oprykning, så vi må forvente de kommer med fuld knald på bagsmækken, mens vi også har noget at revanchere efter fredagens nederlag i Otterup. En sejr vil kunne sende os forbi FHK i stillingen, mens et nederlag vil skabe afstand til de øvrige tophold.

Fredericia er et mandskab bestående af mange individuelle profiler, og netop den force skal vi for alvor tage os i agt for, hvor de efter sæsonstarten har fået flere kampe sammen, og begynder at spille mere og mere som et hold. Selvom FHK indtager andenpladsen, har ingen af deres spillere endnu fundet vej til top 10 på topscorerlisten, men playmaker Kristian Stoklund er aktuelt nummer 14 med 30 scoringer for 6 kampe.

Kristian Stoklund er en spiller defensiven skal være klar på, men ellers kan vi nævne deres trup fra A-Å som profiler. FHK har med solid opbakning fra erhvervslivet sikret de økonomisk kan lege storebror i rækken, og det skaber muligheder for at sikre stærke andenvalg på de forskellige positioner.

Fra hjemmeholdet kræver det en toppræstation at få point på fredag, men også en solid opbakning fra et tændt hjemmepublikum igennem alle 60 minutter, da Fredericia har en positiv tradition med at nyde solid opbakning på hjemme- og udebane.

28 scoringer har FHK lavet i snit, mens det i Skive-angrebet er blevet til 195 scoringer, hvilket omregnet giver 32,5 pr. kamp. Omvendt har FHK præsteret mere stabilt defensivt, hvor de med 142 scoringer har lukket knap 24 ind pr. kamp, mens Skive fH gennemsnitteligt har lukket knap 29 mål ind i hver af de første seks kampe.

I målet har keeper Jimmi Andersen været storspillende, og med alternativet Emil Tellerup har de ligeledes – som nævnt tidligere - en god gardering. Der venter en kamp for rigtige mandfolk i efterårsferien!

Vi byder velkommen til spillere, trænere, vores trofaste publikum, men også de altid mange tilskuere fra Fredericia-fanklubben HK Ultras, hvor vi håber på en topkamp målt på alle parametre.