Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Træneren var meget tilfreds

12-12-2014

Simon Sørensen siger efter kampen:

- Det var samlet det noget af det bedste vi har vist. I første halvleg syntes jeg faktisk at vore angreb var tilfredsstillende, men det kneb mere med at få forsvaret på plads. Det kæmpede vi meget med, siger Simon Sørensen.

- I anden halvleg var det helt fint, og jeg vil mene at det var den bedste halvleg i år, en halvleg hvor både det defensive og det offensive fungerede. Det var Øris der storspillede i første halvleg. mens især Per Ryberg tog over i anden. Dennis Albæk fortsætter også de gode takter fra de sidste kampe.

- Af vore strege holdt Patrick kun i 10 minutter, det er stadig foden det er galt med. Så måtte vi spille med Jakob og Klaus, og især sidstnævnte lavede en meget flot kamp rent forsvarsmæssigt. Også vore fløje er jeg tilfredse med, Albæk er nævnt men også brødrene Landberg gjorde det flot.

- Nu er det bare med at fortsætte de fine takter i næste lørdags hjemmekamp mod topholdet Nordsjælland, der har været helt forrygende hele sæsonen. Men vi tror på det, og håbet på stor opbakning fra publikum, så skal vi gøre vort til at det bliver en spændende kamp, slutter Simon Sørensen.