Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Trænerteamet er på plads

Peter_Laursen.jpg
24-04-2015

Lokale Peter Laursen fortsætter sammen med cheftræner Simon Sørensen endnu et år.

"Jeg er rigtig glad for at have forlænget min aftale i Skive fH med endnu en sæson. Det er en klub, jeg har tilbragt over 20 år af mit håndboldliv i og jeg nyder stadig at komme der hver dag. Derfor var det også et stort og bevægende øjeblik at være med til at spille holdet i ligaen oppe i Lemvig efter en turbulent sæson.” siger  Peter Laursen og fortsætter:

 “Jeg har et rigtig godt samarbejde med Simon og teamet omkring holdet og ser frem til de store udfordringer, som kommer nu. Herreligaen er det højeste niveau herhjemme, hvor man kan få afprøvet sine tanker, ideer og taktiske egenskaber. Nu håber jeg, vi får sammensat et stærkt mandskab, så vi kan fastholde det fremragende publikum, vi havde sidste sæson og som specielt sidst på sæsonen var en kæmpe støtte for holdet."

Simon Sørensen er rigtig godt tilfreds med forlængelsen af Peter Laursen i Skive fH: “Som ansvarlig for holdet er det min opgave at få selv de mindste detaljer til at gå op i en højere enhed, og der er Peter rigtig god til at få nuanceret tingene, så vi er et komplet og godt makkerpar som trænere.”

I klubben er det direktør Peter Andersen som med glæde kan konstatere at holdet i næste sæson får lokalt islæt på trænerbænken: “Peter har, som han selv nævner brugt rigtig mange timer i Skive fH regi, og det er glædeligt at vi får hans viden og erfaring at trække på i den kommende sæson, hvor man kan forvente at trænerteamet skal leve op til deres bedste for at levere den vare der skal til for at kunne stå imod de mange gode hold vi kommer  til at møde."

 

Skive fH glæder sig til endnu en sæson sammen med de to trænere der allerede er I fuld sving med planlægningen af næste sæson. Sommertræningen starter op d. 30.april, og der indbydes i den forbindelse til åben træning, sammen med Simon Sørensen og Peter Laursen.