Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Tredje sejr på stribe!

Det_bliver_den.jpg
Billede: BenjaminChristensenFoto
22-09-2018

Favoritrollen passede Skive så som så, da de lørdag eftermiddag tog imod oprykkerne fra Køge Håndbold.

Fra start fik hjemmeholdet flyttet rundt på et ellers fornuftige Køge-forsvar, og det betød Daniel Guldsmed kunne slide sig til et straffekast Rasmus Kier sikkert eksekverede. Allerede herefter var der champagnehåndbold på menuen, for et indspil bagom ryggen fra Nickolei Jensen fandt igen Daniel Guldsmed, og så skulle sikkerheden vise sig til 2-0.

To hurtige Køge-scoringer rystede ikke skibonitterne, der gik ind til kampen med stor selvtillid efter 2 sejre i de første to opgør. Forsvarsmæssigt var der dog mere at hente, for det var for nemt for udeholdet at komme igennem Skive-defensiven, hvilket de 32 mål til Køge også afspejlede klart.

Joshua Grace viste hvilken fin skytte han har udviklet sig, og Anton Møller måtte tage plads på bænken et par minutter, da han steg op og bragede Skive på 8-7 efter det første kvarter. Det skulle dog langt fra blive en rolig tur mod de 2 point.

Dejligt var det med tre minutter igen af første halvleg at se Tobias Jørgensen i spil. På straffekast scorede han til 12-11, men man sad med fornemmelsen af det her sagtens kunne blive en af de ubehagelige oplevelser i sæsonen, da Køge i første angreb af anden halvleg udlignede til 14-14.

”TJ”, eller Tobias Jørgensen, fik også første bud på straffekast efter pausen, men ligesom Rasmus Kier skulle det også blive til et brændt forsøg fra ham. Det satte gang i Køge, der efter bare 4 minutter af anden halvleg var i front med 14-17. Generelt havde vi ikke den bedste kamp fra fløjene.

Efter at have været bagud med et par mål tog en vis herre ved Lasse Rask, og scoringerne til 19-19 og 20-19 gjorde særdeles godt, hvilket også fik den rutinerede Køge-træner Robert Gertsen til at forlange time-out. Det skulle dog ikke blive enden, og det viste sig hurtigt at blive en af de absolut bedste præstationer siden ankomsten i sommers. Fortjent udmærkede det sig også til titlen som kampens spiller – både valgt af holdkammerater og i hallen.

”Lige nu skal vi være vanvittig glade for de to point, for på en dag hvor ikke meget fungerer, da tager vi alligevel sejren. Det var ikke kønt – vi kunne på mange fronter ikke være tilfredse, men alligevel henter vi den tredje sejr af tre mulige. Det vidner om sammenhold, og lige nu skal der være plads til at nyde det”, beretter Ole Bitsch i omklædningsrummet.

 

Skive fH – Køge Håndbold 33-32 (14-13)

6 mål - Daniel Guldsmed

6 mål - Lasse Rask

5 mål - Nickolei Jensen

4 mål - Joshua Grace

3 mål - Tobias Balsby

3 mål - Rasmus Kier

3 mål - Tobias Rasmussen

2 mål - Jeppe Kjærulff

1 mål - Tobias Jørgensen