Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

TREDJE SEJR PÅ STRIBE

herre2.jpg
28-12-2013

Efter den tredje sejr i træk er snakken om den direkte nedrykning forstummet - i hvert fald for en tid. Efter en forrygende flot fighterindsats kunne Skive fH foran 700 entusiastiske tilskuere nemlig bogføre en flot sejr over Århus Håndbold.

Det så ellers svært ud i starten hvor gæsterne anført af Henrik Hansen og stortalentet Frederik Krarup hurtigt kom foran 3-1, men med en Henrik Jepsen i topform vendte kampen stille og roligt, og 3-1-føringen var faktisk Århus´ eneste. Det var den garvede garde der førte an. Nickolei Jensen og Stefan Nielsen bidrog begge med 10 mål, Marius Hovde Andersen var helr tiden en trussel, og så lavede Kim Worsøe og Christoffer Cichosz som vanligt et kæmpearbejde i begge ender af banen.

I målet stod Henrik Jepsen en flot kamp, reddede blandt andet to straffekast fra Rune Ohm, og i det hele taget var det få spillere der trak læsset, således blev der kun brugt 11 spillere, hvikket også giver fine muligheder for andetholdet i januar måned.

Anden halvleg blev  med Skive fH i kontrol, omend gæsterne flere gange var lige ved at få fat - kun bagud med et mål .- men hele tiden kunne de to timålscorere finde en løsning, og begge havde fuldstændig styr på Jan "Tromle" Nielsen i Århus-målet.

Med to minutter igen var føringen på 29-25, men en udvisning til Mark Betzer, hans tredje, gjorde afslutningen intens - men dog ikke for alvor spændende da århusianernes sidste reducering faldt med 13 sekunder igen.

 

Skive fH - Århus Håndbold 29-28 (16-12)

Målscorere SfH: Nickolei Jensen 10 (2), Stefan Nielsen 10 (1), Christoffer Cichosz 4, Marius Hovde Andersen 3, Kim Worsøe og Nichlas Bruselius 1. ÅH: Mikkel Saad 7 (2), Frederik Krarup og Rune Ohm 5.

Udvisninger: SfH: 6 x 2 min. ÅH: 7 x 2 min.

Tilskuere: 700