Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Uafgjort i hæsblæsende opgør

23-11-2014

Der var på forhånd spået om at det blev en hård spillet affære, og det blev det også. 11 udvisninger og et dirkete rødt kort til hjemmeholdet Jesper Thomns, og ud af det hele kom der en pointdeling - da kampen endte 30-30.

Det var Skive fH der kom bedst fra start, man udnyttede flot en række udvisninger til hjemmeholdet - plus det røde kort - til at bringe sig foran 5-1 og senere 8-4. Så var det vores tur til at få udvisninger, og med fem mål i træk vendte hjemmeholdet kampen.

De to hold fulgtes ad i resten af halvlegen, dog hele tiden med hjemmeholdet foran. 13-12 med 2 minutter igen blev til 16-12 ved pausen, og det kunne ligne en afgørelse.

Føringen holdt sig gennem, det første kvarter af anden halvleg, inden vi for alvor begyndte at få fat. Igen lige ved 25-25 hvor en ny udvisning kostede, og hjemmeholdet scorede tre gange i træk. Det kunne ligne afgørelsen, men to straffe gjorde det til 27-28. Siden blev det til 29-29 inden hjemmeholdet bragte sig på vinderkurs med et minut igen. Med et halvt minut igen udlignede Nickole Jensen til slutresultatet.

På en dag hvor forsvaret ikke fungerede - stregspiller Jesper Munk scorede 10 gange, var der positive ting fra bl.a. Marius Hovde Andersen der scorede alene 7 gange i anden halvleg.

 

Team Sydhavsøerne - Skive fH 30-30 (16-12)

Målscorere TSHØ: Jesper Munk 10. SfH: Marius Hovde Andersen 8, Nickolei Jensen 7 (2), Per Ryberg 6, Mads Øris Nielsen 3, Johnny Landberg og Sonny landberg 2, Klaus Bundgaard og Dennis Albæk 1.

Udvisnionger: TSHØ: 6 x 2 min. og direkte rødt kort. SfH. 5 x 2 min.

Tilskuere: 925.