Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Uafgjort i tæt opgør

Damer_gruppe.jpg
19-11-2013

Den sdiset kamp inden VM-pausen var fredagens hjemmekamp mod nyoprykkede Nykøbing Falster HK, og efter en skuffende indstas måtte vi nøjes med det ene point. Ved en sejr kunne vore piger ellers have "overjulet" på den sjetteplads der giver adgang til slutspillet, men sådan skulle det ikke blive.

Det var gæsterne fra Falster der var mest tændte, og det var også dem der førte gennem det meste af opgøret, dog var der aldrig mere end to måls forskel på de to hold. I slutfasen fik vi bolden med godt 30 sekunder igen, men ganske kendetegnende for opgøret kom vi ikke til en ordentlig afslutning til sidst.

Nu får pigerne 14 dages pause inden de igen begynder træningen. Den første turneringskamp i det nye år er søndag 5. januar, hvor vi skal møde Vejen på udebane, en kamp der er mere end vigtig i forhold tilat sikre sig muligheden for at få sjettepladsen.

Skive fH - Nykøbing Falster HK 24-24 (11-11)

Målscorere SfH: Rikke Vestergaard 5 (2), Olivera Jurisic 5, Jane Schumacher 4, Stine B. Nielsen, Line Haugsted og Ditte Kelsaa 3, Nadja Lærke Jensen 1. NFH: Mia Møldrup 6.

Udvisninger SfH: 1 x 2 min. NFH: 2 x 2 min.

Tilskuere: 700