Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Uafgjort var meget passende

dame18.jpg
10-11-2014

Selv om vore damer var slemt på hælene i det første 20 minutter, formåede man at komme tilbage og få det ene point mod Ringkøbing Håndbold.

Det startede ikke for godt i lørdagens vigtige hjemmekamp mod Ringkøbing Håndbold, og hurtigt kom holdet bagud 2-7, der blev til 5-10, inden tingene for alvor vendte. Det var først og fremmst fordi at Anne Sofie Ernstørm kom på mål, samtidigt som forsvaret begyndte at få fat. Det betød en kovending i de sidste 10 minutter, således at vi kunne gå til pausen foran med 14-12.

I anden halvleg fik gæsterne hurtigt udlignet. men det var hele tiden os der var i teten, dog aldrig med mere end to mål. Kort før tid førte vi 24-22, men måtte skuffende se modstanderne udligne. Til sidst havde Olivera Juriscis et kvalificeret forsøg til sejrsmålet, men Ringkøbing-keeperen reddede, og det blev ved det ene point.

Nu venter to udekampe  mod henholdsvis København Håndbold og Nykøbing Håndbold inden julepausen, og ser man på stillingen er det klart at der her skal point på kontoen.

 

Skive fH - Ringkøbing Håndbold  24-24 (14-12)

Målscorere SfH: Olivera Jurisic 8, Line Haugsted 6, Nadja Lærke 3, Majbritt Toft Hansen 2, Stine Olesen, Freja Cohrt, Sofie Bæk Andersen. Sidel Bodholt Nielsen og Kristina Bille 1. RH: Michelle Brandstrup 6, Jaqueline Anastacio 5.

Udvisninger: SfH: 0. RH: 5 x 2 min.

Tilskuere: 400