Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Udspillet på hjemmebane

21-12-2014

Fra start var gæsterne fra Nordsjælland der kom med ni sejre i træk, klart dominerende og de kunne afgøre kampen - næsten inden den var gået i gang. Via føringer som 4-1 og 9-3 tog holdet fra start greb om kampen, og det greb slap de aldrig.

Nordsjælland virkede hurtigere i tanke og handling end os, var uhyre opsatte og koncentrerede - og sejren på de ti mål var så klart forskellen på de to hold.

Med nederlaget må vi erkende at det bliver mere end svært med at nå de to første pladser, så det må være tredjepladsen det gælder - og her er vi "kun" fire point efter, grundet Ajax´ nederlag i Skovbakken.

Spillet i dag var nu ikke til oprykningsspil, men vi ved at vi er bedre, så man må håbe at spillerne og træner Simon Sørensen efter en lille pause, igen formår at komme på rette spor.

Næste kamp er en hjemmekamp, fredag 9. januar klokken 20 i FREJA Arena mod AGF.

 

Skive fH - Nordsjælland Håndbold  25-35 (11-17)

Målscorere SfH: Mads Øris Nielsen 7, Nickolei Jensen 6, Per Ryberg 5, Peter Nielsen og Johnny Landberg 2, Klaus Bundgaard, Sonny Landberg og Marius Hovde Andersen 1. NH: Cornelius Kragh Aastrup 8, Jonas Løkken og Anders Mose 5.

Udvisninger: SfH: 4 x 2 min. NH: 6 x 2 min. og direkte rødt til Angu Kreutzmann.

Tilskuere: 550