Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Mors/Thy-keeper udlejes til Skive fH

Nicklas_Graugaard-(1).JPG
Billede: Mors/Thy Håndbold
11-05-2018

I den kommende sæson har Mors/Thy Håndbold og Skive fH landet en 1-årig lejeaftale for den 19-årige Nicklas Graugaard Nielsen (født 2. maj 1999), og han kommer derved til at danne målmandspar med Mads Meldgaard.

”Jeg har blandt andet haft stort fokus på min personlige udviklingsmuligheder det kommende år, og her har jeg en god mavefornemmelse med Skive fH. Jeg håber at kunne gøre det godt, og et af mine hovedfokuser har været træningsmiljøet man har i Skive. På mange fronter minder det om et ligasetup, og det ser jeg attraktivt for måden jeg kan udvikle mig”, forklarer Nicklas Graugaard.

Nicklas er den tredje Mors/Thy-spiller der den kommende sæson skifter til Skive fH, og han erkender det er dejligt at kende nogle af gutterne på forhånd, selvom han naturligt også ser frem til at møde de nye holdkammerater.

”Det er ikke altafgørende Tobias Balsby også er skiftet til Skive, men det er selvfølgelig rart at have nogen at støtte sig op af. Nu er Nickolei Jensen tilbage i Skive, og ham kender jeg også heroppefra, men samtidig glæder jeg mig lige så meget til at stå på egne ben”, forklarer den unge keeper selv.

Nicklas skal efter sommerferien i gang med 3.G på Handelsgymnasiet i Nykøbing, og derved passer skiftet til Skive forholdsvis godt sammen med planerne udenfor håndboldbanen.

Lejeaftaler er ikke et udbredt fænomen i Skive fH, men direktør Peter Andersen finder det som en god mulighed med netop Nicklas.

”Når man skal finde dygtige målmænd, er det svært, men heldigvis var der en god mulighed forholdsvis tæt på. Nicklas er blevet konstateret dygtig af DHF’s system, så der er en årsag til Mors/Thy ikke bare vil lade os indgå en almindelig kontrakt. De vil gerne holde snor i ham, og kan også se det store potentiale han besidder. Kan det bane vejen for mere systematisk samarbejde med en ligaklub som Mors/Thy, så tager vi naturligvis gerne det med”, lyder det fra Peter.

Cheftræneren Ole Bitsch er ligeledes positiv overfor tilknytningen af en talentfuld keeper fra nærområdet.

”Vi får en ung fremadstormende målmand, som i den grad kan gå ind og komplimentere Mads Meldgaard på målet. Vi håber for alvor at kunne være med til at sætte skub i hans seniorkarriere, for vi har fået masser af gode anbefalinger, og vi har selv set ham i aktion over flere kampe. Han er en dygtig målmand, så vi glæder os til at indlemme ham i truppen. Med unge spillere handler det om at give tillid og ansvar, og så vokser spillerne med det rette potentiale med opgaven”, lyder det fra Ole Bitsch.