Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Utilfredsstillende trods sen udligning

16-02-2015

Med en scoring af Mads Øris Nielsen i sidste sekund sikrede vi os et point i søndagens udekamp i Vejlby Risskov Hallerne mod Skovbakken. Men trods den sene udligning, og det faktum at vi aldrig var i front i anden halvleg så var det ikke tilfredsstillende. Det var helt igennem er dårlig indsats, og det var ikke til at se at vi med en sejr kunne have bragt os alene på tredjepladsen, der jo giver ret til opsil.

Men man skal også have mere at komme med hvis vi ønsker at spille i ligaen i næste sæson. Vort forsvarsspil var så helt klart sæsonens ringeste, og det smittede jo også af på målmændene der ikke fik fat i meget. Angrebsspillet var ikke meget bedre, kun Mads Øris Nielsen fortjener ros for vilje, men i det lange løb er det jo svært for en mand at gøre det hele selv.

Så nu kan vi ikke selv afgøre om tredjepladsen skal i hus, men kan dog alligevel tage et stort skridt hvis Ajax København kan besejres på lørdag i FREJA Arena. Mon ikke der kommer en chance mere, men om vi så er klar til at gribe den, det må tiden vise, men spillet skal i hvert fald være betydeligt bedre end det i går aftes.

 

Skovbakken - Skive fH  27-27  (16-17)

Målscorere SKO: Jakob Østerby 9. Søren Fisker 8. SfH: Mads Øris Nielsen 12 (3), Marius Hovde Andersen 4, Nickolei Jensen 3, Klaus Bundgaard, Patrick Sanggaard og Stefan Nielsen 2, Dennis Albæk og Johnny Landberg 1.'

Udvisninger: SKO: 3 x 2 min.  SfH: 1 x 2 min.

Tilskuere: 200.