Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

"Vi skal bygge på"

26102016BCF_Skive_Ha-ndbold_mod_frederikshavn092.jpg
11-11-2016

Efter at U21-landskampspausen er veloverstået for Jacob Weinrich og Mathias Bitsch, så er det nu på tide at se frem imod morgendagens udekamp imod SUS Nyborg.

Ganske vidst er det blevet til 5 nederlag i 7 kampe for fynboerne, men i særdeleshed sejren på udebane imod Frederikshavn viste at Skive fH ikke skal forvente en nem kamp. For at undgå en træls overraskelse kræves der mental skarphed og masser af gå-på-mod fra trænerstaben.

”Vi skal helt sikkert ind og matche Nyborg på energi og indstillingen til at ville det mest. Jeg synes at det er et fint hold vi står overfor lørdag, så det er klart at kommer vi ikke ud med den indstilling vi har vist indtil nu, så bliver det uomtvisteligt en svær kamp. Vi skal være kyniske i de afgørende elementer. Rent offensivt handler det stadig om at vi dygtiggør os, men ikke mindst at vi bliver ved med at søge rytmen og flowet i opbygningsfaserne. Vi er gode når vi bruger hinanden, men så snart vi søger de individuelle muligheder, så bliver vi udfordret”, fortæller træner Ole Bitsch.

Selvom at det nærmer sig to uger uden en betydende kamp for Skive fH, så er sulten for at revanchere nederlaget til Nordsjælland stadig intakt.

”For os handler det om at ride videre på det vi har gang i. Vi skal bygge på den fine opstart vi har haft over de sidste måneder, så med udgangspunkt i os selv skal vi sørge for at have en solid defensiv. Vi skal være fysiske, bevægelige, samt ikke mindst komme med masse kommunikation og aggressivitet fra første fløjt”, fortsætter den nyuddannede EHF Master Coach.

Målet for turen til Østfyn er klar.

”Vi går helt sikkert efter at få to point på kontoen. Det er uagtet om modstanderen hedder Nyborg eller andet – vi mener at have niveauet til at slå alle hold i 1. division”.

Skulle du have mod på en lørdagsudflugt, så spilles kampen i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter, Skolevej 2, 5540 Ullerslev med kampstart klokken 14:30. Billetter kan købes i døren.