Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Vi skal slutte godt

SkiveFhmodTMToender_I7Q3716.jpg
Foto: BenjaminChristensenFoto
06-12-2018

Af Jonas Fangel

Der er tæt trafik i toppen af årets 1. division, og på lørdag er en vigtig milepæl i at kunne overvintre på en flot tredjeplads. Formstærke HØJ kommer på besøg, når der i årets sidste hjemmekamp klokken 14:00 fløjtes op i Interfjord Arena.

Ovenpå to nederlag er det blevet til to sejre over Stoholm og Team Sydhavsøerne, hvor specielt kynismen er en værdi der for alvor kan bygge lag på det stærke Skive-hold. Flere af de ”nye” spillere begynder at kende sidemanden endnu bedre, og en Tobias Rasmussen har storspillet i fraværet af Nickolei Jensen, mens også backsne ikke er bange for at trykke af, og fløjene kommer afsted på kontraerne.

Lørdagens modstander er farlig, for er man ikke klar i hovederne og fysisk, så er netop HØJ hurtig til at udnytte momenterne der byder sig. Ligesom Skive, kommer HØJ til kampen med to sejre, hvor de via hårdt spil og masser af gejst har slået topholdene fra Odder og Tønder. Ikke sejre man på forhånd havde forventet, men hele 36 mål mod Tønder viser en offensiv der har momentum.

Af profiler hos udeholdet kan nævnes Andreas Stryger, Emil Bramming og Mikkel Sjøberg, mens også Morten Slundt på gode dage kan være en stærk trussel fra højre back. I målet står den rutinerede Peter Nørklit, og kan man snakke om en snu ræv, så har vi fundet manden.

Interfjord Arena har i løbet af sæsonen vinket farvel til titlen som ”biblioteket”, og udviklingen udenfor banen skal også fortsætte. Det er en fornøjelse at høre tilskuerne, og det bliver for alvor bemærket indenfor stregerne. Derfor håber vi du kommer i hallen, så vi sammen kan runde året af med 2 point og en god mavefornemmelse.

Er man typen der ikke kan få nok håndbold, så starter vi allerede klokken 12:00 i Søby-Højslev Arena, hvor damesenior spiller om oprykning til Jyllandsserien imod Sortebakken HK, mens de unge 2. divisionsgutter klokken 16:30 møder Nørre Djurs HK i Hal C.

Middagen er serveret, og vi håber lørdagen kaster en oprykning og 4 point af sig!