Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Vi skal tilbage på sporet

Ole_Bitsch_paa_baenken.jpg
21-09-2017

Fredag aften skydes tredje spillerunde og weekenden i gang på vores hjemmebane i Freja Arena. Klokken 20:00 kommer gæsterne fra Frederikshavn FI på besøg, og de møder en flok sultne Skive fH-spillere.

Et af emnerne i ugens løb har været selvransagelse og bearbejdning af sidste weekends nederlag til TMS Ringsted, men så har pilen ellers også peget fremad.

”Jeg synes at vi har haft en god træningsuge, og vi har haft nogle gode snakke efter vores kamp i Ringsted. Vi var ikke tilfreds med kvaliteten i vores spil. Jeg følte indstillingen var der, men man skal også være klar til mentalt at smide den påkrævede kvalitet i tingene. Det der med at være forberedt er ikke kun et indstillingsmæssigt parameter, men også et spørgsmål om at give sig det ekstra i hvad vi laver. Der har vores fokus været, og det håber jeg vi stille og roligt kan begynde at høste frugterne af den næste periode”, lyder opskriften for at komme tilbage på sejrssporret fra cheftræner Ole Bitsch.

Med sigtekornet rettet mod Frederikshavn, så er det et mandskab der i de senere kampe har imponeret. På trods af et nederlag der blev større end nødvendigt mod Randers HH, så drillede nordjyderne faktisk TMS Ringsted med et smalt nederlag på 27-29 i første spillerunde.

”Frederikshavn er et rigtig fint bekendtskab, og jeg synes absolut det er en forstærket udgave sammenlignet med sidste sæson. De spillere der var på holdet har fået mere erfaring, og de ser ud til at være i bedre form. Generelt spiller de friskt til, og så er de begyndt at løbe lidt mere. De spiller knap så meget gammelmandshåndbold, hvilket har været deres kendetegn tidligere. Vi tager dem bundseriøst – ellers får du ikke point”, lyder ordene fra Ole Bitsch inden morgendagens kamp.

Med fokus på egen gemakker, så er det et Skive-mandskab der brænder for at komme på banen igen.

”Vi er ramt af lidt småskavanker, som mange andre hold, men ellers synes jeg det er en trup der er i fin forfatning. Det er et hold som har lysten og ærgerrigheden for at møde ind til træning, så jeg forventer vi får et sprudlende Skive fH-mandskab at se i morgen”, slutter Ole af efter torsdagens afsluttende træning.

Har du ikke købt billet, så kan du gå direkte til billetsalget her.