Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Vi var mere end tre mål bedre

16-11-2014

26-23 viste måltavlen da de 60 minutter var gået søndag eftermiddag i FREJA Arena, og da gæsterne et par gange i slutfasen kun var nede med to mål, var der da lidt spænding.

Vi kunne glæde os over at spillemæssigt var vi klart bedre end gæsterne, og vi burde have vundet kampen med en seks-syv mål. Men desværre brændte vi igen et utal af chancer, såkaldte 100%-chancer, som det har været tilfælde mange gange i år, ligesom HIK havde et del stolpe-ind skud.

Positivt var det derimod at der var mere fart og tempo i angrebsspillet, med Per Ryberg og Nickolei Jensen som de store drivkræfter. Førstnævnete fik meget spilletid i Mads Øris Nielsens fravær, og kvitterede med syv rene mål.

Også unge Mads Johansen fik mere spilletid end normalt, da Marius Hovde Andersen fik et slag på en tidligere skade, på hånden. Og også Mads leverede en fornuftig præstation.

 

Skive fH - HIK 26-23 (14-10)

Målscorere SfH: Nickolei Jensen 9 (2), Per Ryberg 7, Mads Johansen 4, Lars Olesen 2, Patrick Sanggaard, Johnny Landberg, Dennis Albæk og Klaus Bundgaard 1. HIK: Nicolas Kristiansen 8.

Udvisninger; SfH: 6 x 2 min. HIK: 4 x 2 min.

Tilskuere: 350.