Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Videre fra fjerde runde i pokalen

IMG_1269.jpg
20-12-2018

Skive-damerne skulle tirsdag aften møde Sunds nedrykkere fra Jyllandsserien, så rollerne var pludselig byttet rundt, efter Skives fH’s serie 1 damer er rykket op.

Sunds spil bar på ingen måde præg af en nedrykning, og de startede med at føre 3-0 inden skivedamerne efter 10 minutter formåede at få den første scoring ind.

Holdene fulgtes pænt ad mod pausen, og først i de sidste minutter af 1. halvleg lykkes det Skive at bringe sig foran med en pauseføring på 11-9.

Skive bragte sig foran med 7 i løbet af det første kvarter af anden halvleg, og alle tænkte kampen var afgjort. Stille og roligt kom Sunds nærmere, men nåede dog aldrig at kommer nærmere på end -3.

Kampen sluttede med en Skive sejr på 25-20. Sunds var et rutineret mandskab med kun 8 fremmødte spillere, der kæmpede godt, og flere bar tydeligvis præg af en stor rutine. I forårssæsonen i Jyllandsserien er det vigtigt, at Skive stepper et trin op, hvis der skal være en forhåbning om en topplacering.

Skive møder den 5. januar Aalborg HK 3 på udebane. Nordjyderne har to point med over, så det anses for en meget svær opgave for det unge skivehold.

Stillingen og komplet kampprogram kan ses her