Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Vild trodsreaktion sender 2 point vores vej!

Vild_jubel_tilskuere.JPG
09-02-2018

Med lidt medvind havde HØJ Håndbold denne fredag aften trukket 100 tilskuere i Ølstykke hallen, så det var ikke fordi Skive fH indledningsvis blev blæst bagud. Til gengæld bød forsvaret på aftaler der sad i skabet, og med bare 3 indkasserede mål på 13 minutter var der grund til smil i midterforsvar og på keeperposten.

I bedste Mikkel Hansen-stil smed Tobias Jørgensen bolden diagonalt imellem venner og fjender, og på højre fløj kunne Nikolaj Søndergaard score til 2-5 efter 9 flotte minutter defensivt, men også med finesserne i den offensive opsætning af spillet.

Efter 11-14 ved pausen var det hjemmeholdet der kom bedst ud, og med de tre første scoringer bragte de fuldstændig balance til 14-14 ved Christopher Rasmussen. En skrækperiode med overtalsspil der ikke fungerede sørgede for at hjemmeholdet også kom på 18-14 efter bare 8 minutter – her havde Ole Bitsch brugt 2 time-out kort på den periode.

Og kan man herfra tale om trodsreaktion, kom den så sandelig.

Skive vandt den sidste periode på 18 minutter med 5-13, heraf blev det til et par scoringer i tomt mål for hjemmeholdet, og dermed kunne man med 23-27 sætte sig ud til hjemturen med 2 point på kontoen.

”Jeg synes at drengene viser en fantastisk moral. Det er vores sæson i en nøddeskal, men det er en fed følelse vi går ud i bussen med. VI kan være stolte over at komme retur med den vildskab og attitude”, forklarer cheftræner Ole Bitsch.

Sådan boys!

 

Målscorere for Skive fH:

Mathias Bitsch 6

Jeppe Kjærulff 6

Daniel Guldsmed 5

Nicolai Nørager 4

Tobias Rasmussen 3

Tobias Jørgensen 1

Nicolai Søndergaard 1

Rasmus Hansen 1

 

Udvisninger til Skive fH:

Nicolai Pugholm 19:33

Patrick Sanggaard 25:47

Nikolaj Søndergaard 46:33

Tobias Rasmussen 57:38