Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Vildskaben skal frem

Bitsch.JPG
20-01-2017

Foto: BenjaminChristensenFoto.dk

Skive fH skal lørdag bygge videre på den flotte hjemmebanestatistik, når Korsør-Slagelse gæster Freja Arena klokken 16:00. Med herrelandsholdets præstationer, så skal vi ikke engang tænke på at gå glip af deres 1/8-finale, eftersom at de som gruppeetter først spiller søndag aften imod sandsynligvis Chile.

Hvis vi skal kigge lidt indad efter starten på 2017, så gik det ikke som håbet i fredagens udekamp imod Lemvig Thyborøn. Momentvis klasse, samt individuelle præstationer, var ikke nok. Det var derfor en skuffet spillertrup der forlod VestjyskBANK Arena hen omkring 22-tiden, hvor følelsen af ikke at have slået til de famøse muligheder havde bredt sig.

Sådan en oplevelse avler dog en masse vilje, og den er blevet vist i ugens løb. Kollektivet skal igen bringes frem - træningerne har været intense, og der har været en samling revanchelystne spillere frem imod hjemmebanedebuten 2017.

”Vi har skuffet os selv og hinanden med præstationen i fredags. Vi har klare forventninger, og når vi ikke lever op til dem, så giver det endnu mere motivation til at knokle igennem. Vi vil vinde så mange kampe som overhovedet muligt – det led et lille knæk i Lemvig, men det har gjort os endnu mere ærgerrige efterfølgende”, forklarer Mathias Bitsch.

På trods af en sejr på hele 19-32 i Korsør tilbage i september, så er der stor respekt at hente fra Skive-truppen, omend målet om endnu en hjemmebanesejr er uomtvisteligt.

”Det er klart at vi skal tilbage på sejrssporret, og det skal vi både være dygtige nok til, men vi skal også vise at vi virkelig brænder for opgaven. Det kommer til at gå meget på den attitude og parathed vi bringer ind til kampen. Vi kan snakke fra nu og indtil juleaften om taktik og deres spillere, men det kommer til at handle om at løfte den opgave der venter i flok, men også individuelt. Vi skal give noget mere af os selv, og så skal vi vise hinanden og publikum hvor meget vi vil det her ”, lyder opskriften fra cheftræner Ole Bitsch.

Kom og bak gutterne op i jagten på ligadeltagelse! Billetter kan købes her.