Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Weekenden bankes i gang mod Randers

Jacob_Aaquist-(1).jpg
25-01-2018

Foto: BenjaminChristensenFoto

Ovenpå et selvforskyldt drama mod Frederikshavn skal der præsteres over det niveau, hvis der vel og mærke skal være håb om at kunne drille en velsmurt Randers-maskine.

Randers har i denne sæson kun tabt til Lemvig, HEI, Ringsted og AJAX København, og på den generelle topscorerliste indtager den Hollandske landsholdsspiller Jorn Smits en tredjeplads – 89 scoringer i 15 kampe.

I efterårets udekamp blev det til sølle 7 scoringer i de første 30 minutter, men set over hele 1. division er Skive fH med 441 scoringer det næstmest scorende hold efter suveræne TMS Ringsted. Defensivt ser det til gengæld næsten lige så slemt ud, for her har holdet indkasseret 438 mål imod – kun FIF og Frederikshavn overmatcher dette. I den første kamp mod Randers fungerede et offensivt forsvar fint, og måske kan det også komme på tale – alt efter hvad Jan Paulsen har at byde ind med.

”Fra kamp til kamp må vi sige der lukkes for mange mål ind, og det vil vi gerne have sat en stopper for. Derfor har vi i perioder haft fokus på den defensive del, og der har vi ikke helt fundet den bund og tryghed der skal til. Det er både sammenspil mellem forsvar og målmandsspil der ikke helt har fungeret som troet, for det handler om at give hinanden de bedste forudsætninger. Periodevis har de tekniske fejl rent offensivt været for mange, og det har haft betydning for vi er blevet ramt hurtigt den anden vej”, forklarer Ole Bitsch.

Hos fredagens udehold ser kombinationen af et solidt forsvar og keeperduoen Arnór Freys Steffanson og Christoffer Bonde ud til at fungere upåklageligt. Med under 24 indkasserede mål i gennemsnit gør holdet det klart bedst blandt alle.

I weekendens kamp mod Frederikshavn var der både skidt og kanel efter de 60 minutter.

”Jeg synes vi balancerer opgøret rigtig fint med ro pg tålmodighed i 30 minutter, og der foregår det på vores præmisser. I anden halvleg tyer vi til for hurtige, uovervejede og urigtige beslutninger, og så får vi den lige ned i hovedet. Når jeg kigger på kampen 6 mod 6, så er der selvfølgelig stadig udfordringer hist og pist, men der står vi i store perioder rigtig fint”, lyder afrundingen fra cheftræneren.

Vi ser frem til at byde Pugholm, Søndergaard og Ole Bitschs tidligere hold velkommen på Vores Hjemmebane fredag aften klokken 18:00 - ikke 20:00 som først annonceret grundet Danmarks semifinalekamp mod Sverige. Et opgør vi selvfølgelig efterfølgende har kørende på vores tv-skærme i de nye klublokaler.

Her kan du købe din billet til opgøret.