1. Div. på pointjagt i udkanten af Aarhus - de øvrige spiller hjemme!

Denne uge har generelt været en af de bedre i Skive fH.

Onsdagen bød på et solidt økonomisk resultat fremlagt på årets generalforsamling, mens at der torsdag ventede en hård udekamp for 3. division damerne. De unge damer drog til Hornslet på Djursland med stor succes i debutkampen som divisionsmandskab, og resulteret af sejren på 24-29 kunne de tage 2 point med hjem i sportstasken.

I aften skal 1. division herrerne til Skæringhallen nord for Aarhus, imens weekenden består af ungdomsopstart på den officielle turnering, inden seniorholdene lukker weekenden på hjemmebane med en damekamp og 2 lokalopgør.

3. division damer spiller søndag klokken 14:30 i Hal C mod Grindsted - sidste års nummer 3 i deres 3. div.-pulje - efterfulgt af 2. division herrer klokken 16:00 i samme hal, i hvad der formentlig bliver et intenst opgør mod Jess Baks HRH 74 Roslev. Det kan meget snildt blive sjovt!

I Hal B spiller serie 2 herrer mod Spøttrup klokken 13:10. Der er gratis entré til alle kampene søndag - også de to divisionskampe - så kom ud og bak op om de blå - lige fra de yngste til de lidt ældre seniorspillere.

I aftenens 1. divisionskamp er målet uden tvivl en sejr over Ryan Zinglersens HEI Skæring, men intet kommer nemt i 1. division, og ingen i håndbolddanmark har kunnet forudsige slutresultaterne i de første 4 spilerunder - det tør vi godt stå på mål for.

Tager du turen ned og bakker op om 1. division herrer, så er adressen Skæring Skolevej 200, 8250 Egå, og der bliver fløjtet op klokken 20:00. Hjortshøj-Egå-holdet tager 40 kroner i billetsalget i døren, så vi håber at se mange Skivesupportere!


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram