2 år mere med Søgaard

På stregpositionen har de færrest kigget over hovedet på Skives nummer 70 – 21-årige Andreas Søgaard Rasmussen.

Ved præsentationen i juni måned blev den tidligere Odder-spiller nævnt som en fysisk stærk angrebsstreg med fine kompetencer i defensiven. Andreas har vist sig træfsikker på mulighederne der har budt sig, og i denne sæson er det hidtil blevet til 35 scoringer i 12 kampe, imens at han defensivt går ind og dækker i midterforsvaret med fin autoritet.

Vi har været meget tilfredse med Andreas indsatser i såvel dagligdagens træningspas og på kampdage, og da muligheden for en 2-årig forlængelse af opholdet i Skive fH bød sig, var vi ikke sene til at agere. Kontrakten er gældende indtil sommeren 2023.

Andreas selv ser en spændende udvikling i Skive, og at kunne forlænge kontrakten, var der ikke de store betænkeligheder ved.

”Jeg kom til Skive for at komme ind i et godt træningsmiljø, og mine forventninger er blevet indfriet fra dag 1. Jeg har arbejdet hårdt for mere og mere spilletid, og med en god læremester i Daniel Guldsmed - samt et trænerteam jeg er rigtig glad for at fortsætte med - var det meget ligetil for mig. Jeg føler mig fint tilfreds i min udvikling, er glad for at være her, ser gode perspektiver, så der er flere plusser end minusser”, forklarer Andreas Søgaard.

Drypvis vil vi offentliggøre truppen for fremtiden, som den falder på plads.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram