2. Divisions-damekampen mod Sæby er udsat

Søndag skulle Skive fH’s bedste kvindehold i 2. division have været i aktion mod Sæby HK. Det opgør er dog nu blevet udsat.

Hos Skive fH har man således en ungdomsspiller, der er testet positiv for Corona. Vedkommende har været med omkring en træning hos 2. divisionsholdet, og derfor har klubben valgt, at man ikke vil tage nogen chancer.

- Efter at have konsulteret Corona-hotline har vi besluttet at udsætte kampen. Der er ikke nogen, der har symptomer, men det er rent forebyggende arbejde, at vi vælger at udskyde kampen, siger Peter Neumann, der er Corona-ansvarlig i Skive fH.

Hvornår den udsatte kamp i stedet skal spilles ligger ikke fast endnu.

- Aktuelt er vi dialog med Sæby HK. Vi ved er ved at kigge på, hvornår der er ledige tider for begge hold i kampkalenderen. Så snart vi ved mere, vil det blive meldt ud på klubbens hjemmeside, siger Peter Neumann.

Har man som Skive fH'er spørgsmål angående Corona-håndtering, kan Peter Neumann - bestyrelsesmedlem i klubben - kontaktes på telefonnummer 28 67 81 82.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram