2 point til kontoen

Søndag bød på sæsonens hidtil mest mærkelige hjemmekamp, da vi her til eftermiddag måtte spille for tomme tribuner grundet den aktuelle COVID-situation i Skive. På banen handlede det om kynisme og at vise fysikken frem, samt ikke mindst løbe igennem på hver en mulighed der bød sig. Krydret med niveauforskellen, overlod det ikke en pointfordeling til tilfældighederne, da SUS Nyborg gæstede #VoresHjemmebane.

Malte Justesen var skarp indledningsvis, og med 4 af de første fem hjemmescoringer, sikrede han en føring på 5-2 i det niende minut. Slag i slag satte hjemmeholdet sig på begivenhederne, og med 12-6 var det igen Malte Justesen der kunne få hul på straffekastdisciplinen – en ikke yndet opgave på holdet, hvor der er blevet spildt for meget, men samtidig et sted hvor vi fik rig træning i dag, da SUS gik til den. Med 8 overtalsminutter var betingelserne optimale til at køre på.

Hos hjemmebaneholdet blev det fordelt spilletid, og værd at bemærke, fik blandt andet også vores unge William Skovsager minutter og en scoring med sig fra kampen.

Derfor var det det også eget hold der gik til pause foran med 15-12, men som cifrene antyder, var det på baggrund af en mildest talt middelmådig afslutning på halvlegen.

Efter små 25 minutter var vi foran med 15-9, så hvorfor det skulle tillades at lukke SUS ind, skal være en gåde. Bolde ud oversidelinjen, og så var oprykkerne ikke blege for at hakke til i den modsatte ende.

Som 2 halvleg skred frem, var det en fornøjelse at se Andreas Søgaard få flere gode indspil på stregen, hvor der ikke var så meget pjat med afslutningerne – der blev skudt igennem, og ikke alt muligt med lob osv.

Til dagens opgør blev det til hvile for Nickolei Jensen og Andreas Damgaard, imens også Daniel Guldsmed fik en tidlig frivillig fyraften, i modsætning til sidste weekends røde kort mod HC Midtjylland. Det gav plads til ungdommen i form af blandt andre både William Skovsager og f.eks. Casper Dohn. 

En sejr på 34-26 var der ikke så meget at indvende imod, men spillet kan der stadig justeres på. 2 point skal vi dog altid være glade for! 🙂

Fredag venter AJAX København på deres hjemmebane i Bavnehøj Hallen, og skal det blive til point her, kræver det væsentlig mere flow og aftalespil.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram