3 på 3!

En fredag aften ude mod en modstander der netop havde tabt markant i seneste runde.

Der kunne man fristes til at tro det var 2 point der skulle pakkes behageligt i bagagen, men i stedet blev det til et tidligt wake-up call.

HC Odense kom ud med en sult for at revanchere sig, og det skulle hurtigt afspejle sig. 1-2-3, og så var vi ellers bagud med 3-0.

Stille og roligt fik vi stabiliseret mere robusthed defensivt, og de begåede frikast blev flere. Selvom 16 mål nøgternt er for mange at lukke ind, kunne vi være bedst tilfredse med selv at have nettet 15 gange ved sidebyttet.

De sidste 5 minutter af første halvleg blev udnyttet til tre Skive-scoringer, og med en herlig indledning efter pausen, blev det til den første Skive-føring – signeret Matias Damgaard til 16-17.

Første halvleg havde budt på et par seriøse tacklinger, men i stedet for at lade det gå sig på, blev energien omdannet positivt. En egenskab der kan skaffe point. Vi arbejdede overhånden på egen side, og det var hjemmeholdet der jagtede udligningerne.

Med 41 minutter af blokken måtte hjemmeholdets Morten Kirkeby indkassere den tredje og diskvalificerende udvisning, da han hang efter i hjemmeholdets defensiv. Odenseanerne ville dog ikke slå op i banen, og skal vi stikke fingeren i et lille sår, var vi ikke gode nok til at udnytte overtalsminutterne.

Afslutningsvist kunne fynboernes Lukas Risum reducere til 31-32 med 41 sekunder igen. Her kunne man vælge at panikke, men i stedet tog unge Magnus Møland sagen i egne hænder, da han køligt driblede ned af højreflanken med en forløsende scoring til følge. En scoring der viste sig kampafgørende.

HC Odense brændte, og da tiden var ved at løbe ud, kunne Nickolei Jensen lige så godt kaste bolden i tomt mål til slutfacit 31-34.

Assistenttræner Peter Schilling udtaler følgende om sejren:

”HC Odense kæmpede bravt, og vi havde svært ved at ryste dem af. Vi formår at vinde på en middelmådig dag, men det er selvfølgelig positivt med 34 mål. Jeg vil dog lige så gerne at vi lukker færre mål ind. Hvis jeg skal fremhæve nogen, så synes jeg at både Magnus Møland og Mads Lynggaard laver flotte indhop på fløjene, hvor de ikke er blege for at tage ansvaret på vigtige tidspunkter”.

Med fredagens kamp i bogen kan vi nu se frem mod endnu en fynsk modstander – Otterup HK gæster Interfjord Arena på #VoresHjemmebane næste lørdag, d. 26/9 klokken 14:00.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram