Årets første kamp i Interfjord Arena: Skive fH vs. Bjerringbro-Silkeborg

Første kamp i 2022 bliver det Corona-udskudte opgør mod Bjerringbro-Silkeborg, der gæster Interfjord Arena i morgen. Det bliver også første kamp efter en januar måned med masser af træning på programmet og Skive fH-mandskabet melder helt klar til at jagte flere point til kontoen.

Kigger vi tilbage på seneste opgør mod selvsamme hold, så rammer vi en kold dag i november. Her leverede Skive fH en helt fremragende præstation de første 30 minutter af opgøret. Nickolei Jensen satte også et fint punktum på halvlegen, da han på frikast efter tid fik udlignet til stillingen 18-18.

I 2. halvleg, blev det dog lidt sværere for Skive fH at komme til mål. Johan Sjöstrand gjorde det svært for Skive fH-drengene, og et par udvisninger, var alt hvad BSH skulle bruge til at tage føringen og ikke mindst bygge godt på. Skive fH-drengene holdt sig ellers ikke tilbage med forsøgene, og stort set alle vores spillere kom på måltavlen denne aften, hvor Mads-Peter Lønborg endte som topscorer med otte mål.

Rollerne er dog byttet om, og det er vores hjemmebane der venter Bjerringbro-Silkeborg i morgen, en hjemmebane, der før har presset de store hold. Det satser vi også på i morgen med kampgejst fra drengene og jer tilbage på lægterne!

Morgendagens kamp mod Bjerringbro-Silkeborg bliver ikke bare årets første, men også opgøret, hvor vi kan lade mundbind og coronapas blive hjemme. Vi tillader os dog at lade håndspritten stå fremme og opfordrer som altid til at passe godt på hinanden.

Du kan også stadig nå at få fingrene i din billet til opgøret lige her.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram