Alletiders mulighed

Skal vi starte med det gode, eller det dårlige? Okay – lad os få det overstået…

Det har gældt om at lægge lørdagens nederlag i udekampen mod Roskilde væk, men hold da op hvor har vi været trætte af det. Et hjemmehold der overmatchede os på viljen, og det er vi helt enige om ikke er okay.

Netop ”et hold” stod vi overfor, og den egenskab skal vi have ind under huden. At man smadrer igennem for sidemanden i forsvaret, og at man hiver hinanden i nakkehårene, men ikke mindst sig selv. At man vil tage det ekstra skridt (så længe man ikke har bolden) for den der står ved siden af.

Og nu til det gode. Vil vi opnå sæsonmålsætningen om en plads i top-5, og måske endda en af de helt sjove pladser om play-off kampe til ligaen, så er det helt i vores egne hænder.

HØJ Elite kommer til lørdagens opgør med masser af selvtillid, da de formåede at slå top-3 aspiranten fra Otterup HK med 28-22 i deres seneste hjemmekamp. Et resultat der fortjener stor respekt, og som bør få de fleste alarmklokker til at ringe.

I weekenden har HØJ præsenteret næste års spillende assistenttræner i form af velkendte Bo Spellerberg, men i år har de et kollektiv anledt af Morten Slundt og Emil Bramming, der er de mest scorende profiler. På mål står talentet Victor Bang sammen med den rutinerede Brian Jørgensen, mens spillere som Villads Raahauge, Gustav Falholt og Jeppe Hjorth også ofte er at finde på holdkortet.

Ellers ridser vi lige kort planen for på lørdag op. Vi skal lade spillet tale, for ovenpå de seneste kampe fortjener publikum at blive ”betalt tilbage”. Vi håber at se mange i hallen, og at I vil bruge lørdag eftermiddag sammen med os!

Har du ikke købt billet, kan det gøres på shop.skivefh.dk. Vi ses til en gyser mod HØJ Elite på vores hjemmebane.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram